Så mycket bättre

Det var längesen det var så roligt att träna fotboll som idag. Det blev en riktig kanonträning och det kändes verkligen kanon. Fjolåret var ju tungt för oss men nu är i alla fall förutsättningarna klart bättre för att lyckas. Vår nye tränare har klara idéer om hur vi ska spela, han håller på att jobba in ett spelsätt som passar oss mycket bättre än det vi försökte med ifjol och som dessutom är mer realistiskt att klara av att genomföra, samtidigt som det är så mycket tydligare instruktioner hittills under 2012.

Nu är förstås inte en enskild träning något som avgör hur det kommer att gå för oss framöver, men bara känslan av att det är så mycket roligare, bättre och seriösare i år betyder i mina ögon mycket.

http://hfolympia.bloggplatsen.se/2012/01/29/7205663-sa-mycket-battre/ - senaste inlägget i vår Olympiablogg





Uppdatering från Afrika

Har fått i uppdrag att rapportera lite om hur det går för Karin via Facebook, så att vännerna kan få lite information där. Passar då också på att lägga in samma rapporter här, då jag vet att flera anhöriga till henne håller koll här.

Lördag:
Det senaste från min kära sambo är att hon nu är på plats i Tanzania efter flygning via Kairo och Nairobi. Hon är inte i Ngara än, där praktiken ska äga rum, men väl i Mwanza dit hon flugit. Blir en lång bussresa därifrån sen tidigt imorgon bitti. 

Hon har fixat ett nummer som det kommer att gå att nå henne på under vistelsen i Tanzania. Vill ni ha det är det bara att kontakta mig, förslagsvis via en kommentar här i bloggen så hör jag av mig i gengäld.

Söndag:
Efter en lång bussresa på mindre stabila vägar är Karin nu på plats utanför Ngara där hon ska ha praktiken. Min sambo verkar nöjd och meddelar via sms att hon förutom eget rum, badkar, serverad mat och hjälp med tvätten rentav har trådlöst internet där hon numera bor :) 

Kontakterna med omvärlden bör därmed funka fint. Sen lär hon väl minst sagt få uppleva "det riktiga" livet där också när praktiken drar igång, något den gör imorgon. 






Lycka till älskling!

Min underbara flickvän och sambo, Karin, är i skrivande stund på väg till Tanzania för fyra månaders praktik där. Med andra ord är det riktigt tomt här och kommer att vara det ett tag framöver. Men samtidigt som det förstås känns tungt att ha behövt säga hej då och sitta här med vetskapen om att vi ska vara ifrån varandra länge nu, så är det roligt att Karin har fått den här chansen. Jag tror att det kommer att bli kanon i slutändan! Det är bara för mig att säga lycka till älskling och var rädd om dig :)





Jonas&Erika - gott intryck!

Helgen som gick innebar besök av Karins lillebror Jonas och hans flickvän Erika. Det var första gången de var på plats hos oss i Helsingborg och det blev ett lyckat första besök tycker jag. Om de håller med är en annan femma, men helt missnöjda med Skånevistelsen verkade de inte vara i alla fall :)

Egentligen hittade vi inte på så mycket, men riktigt kul var det att ha dem hos oss. Fredagskvällen bjöd på massa godis och ett par prestigefyllda drabbningar i ordleksspelet Alias. Prestigefyllda åtminstone för mig, som är en så fruktansvärt dålig förlorare... :)

Det blev också filmtittande men då tyckte undertecknad att det var dags för lite sömn, så jag valde att sova bort det mesta av den del av filmen som vi hann titta på. De andra hakade på, så det slutade med att vi såg klart den senare under helgen. 21 hette den förresten och handlade om en blackjack-spelande student som skulle spela ihop pengar för att kunna betala Harvard-avgiften. Ganska bra film ska sägas! :)

Aliasspelandet hade slitit på krafterna, i alla fall mentalt, och fyra utarbetade själar somnade in i en djup sömn. En sömn som höll oss sovande till långt fram under lördagen. Men efter en rejäl sovmorgon ryckte vi upp oss och satte kurs mot Väla för en eftermiddag med shopping och fikande.

För min del resulterade det i att garderoben fick några nytillskott i form av ett par nya chinos och en skjorta. Däremot misslyckades mitt sökande efter nya fotbollsskor och presentkortet på Stadium får förbli oanvänt någon vecka till.

Haket blev därefter nästa anhalt för oss och där var det svårt att bli besviken. De hade som alltid god mat och som bekant är just gott käk en nyckel till lycka, åtminstone i min värld… :)

Efter den klockrena lördagen blev det en lugn söndag med slappande här hemma och lite fotbollstränande för mig innan våra helggäster drog sig mot Växjö igen. Jag kan som avslutning ytterligare en gång, med risk för att bi tjatig, understryka att det var en riktigt rolig och trevlig helg. Firma Jonas/Erika gjorde ett gott intryck och jag kan sträcka mig så långt som att säga att de är välkomna tillbaka :)








Bagdad-Bob Topp 3

Minns ni Bagdad-Bob? Mannen som under USA:s invasion av Irak fick det smeknamnet i samband med sin engagerade, eller vad man nu ska kalla det, insats som press- och propaganda-ansvarig (titeln var väl inte riktigt sådan, men det var hursomhelst det han sysslade med). I TV-intervjuer med denne mytomspunne man kunde man praktiskt taget se amerikanska stridsvagnar rulla in i bakgrunden, samtidigt som han envist körde sitt mantra: "Vår armé är överlägsen USA:s, vi har full kontroll, de har inte en chans...". Tragikomiskt, på något sätt, var det att beskåda.

Anledningen till den här lilla utläggningen är att jag ganska ofta, åtminstone i mina egna tankar, relaterar till Bagdad-Bob när jag träffar eller hör människor som pratar utan verklighetsförankring, sanning och självinsikt. Senaste tiden har flera såna gjort sig hörda, vilket leder till en liten lista över förra veckans Bagdad-Bob topp 3:

1. Bagdad-Bob
Den riktige. Mannen, myten, legenden. Alla PR-konsulter, reklammakare och propagandamänniskor kan se och lära... :)

2. Håkan Juholt
"Jag känner ett stort stöd". Några dagar senare avgick han som bekant. Inte riktigt så stort stöd ändå va?

3. Jimmy Durmaz
MFF:s vänstermittfältare sa tydligen i en intervju häromdagen att han tyckte det gick dåligt för laget ifjol, men bra för honom själv. Det sistnämnda håller nog de flesta av oss MFF-supportrar inte riktigt med om...
Upp till bevis i år!


Nu ska jag inte gotta mig för mycket i en annan smålännings öde, alltså Juholt och hans avgång. Men kan inte låta bli att delge ett citat från en insändare i Aftonbladet. Samma dag som Juholt meddelade sin avgång publicerades en insändare, angående senaste partiledardebatten, med följande citat: 
"Alla vi rättrogna socialdemokrater fick bekräftelse på att Juholt är mannen att leda arbetarrörelsen tillbaka i regeringsställning"
-
Uppenbarligen är han inte det...

 

Hockeykväll

För en vecka sedan passade jag och Karin på att gå på hockey för första gången sedan vi flyttade ner till Skåne. Min kollega Kristian är Röglefanatiker och erbjöd mig att hänga på till Ängelholm för att se RBK-Leksand. Det blev till slut en riktigt spännande match, då Rögle reducerade till 2-4 och 3-4 i tredje perioden och tryckte på för ett kvitteringsmål.

Nu vann till slut Leksand, men som neutral tyckte jag det var roligt trots att merparten av åskådarna gick hem besvikna. En händelserik match var det, med många chanser, dramatik och ett stundtals riktigt bra tryck från den erkänt engagerade hemmapublikens sida. Så sammanfattningsvis får upplevelsen högt betyg :)







Grattis pappa!

Bättre sent än aldrig, med en timme kvar av dagen: grattis pappa på 63-årsdagen! :)






Nu rullar det igen

Dags att blogga lite på nytt känner jag, efter den långa årssummeringen. Jobbet är igång igen för fullt och det har därmed inte funnits så mycket tid över till att blogga, dagarna har varit fulltecknade med jobb och när väl det varit avklarat har jag hellre spenderat tiden med Karin än med att hänga framför datorn. Snart blir det ju massvis med tid, ja egentligen alldeles för mycket, tid för dator- och tv-slöande när hon åker till Tanzania för en lång praktikperiod där.

Hursomhelst är allt igång igen med jobb, träning (den nya fotbollssäsongen drog igång i lördags med en ny tränare och ett revanschsuget HF Olympia) och samboliv. Bland annat har vi passat på att se Hamilton på bio. Vi såg den i lördags och jag ger filmen högt betyg. Stundtals otäck och nästan läskigt realistisk, men samtidigt är det exakt det som i gör den så intressant och bra i mina ögon. Mycket hellre såna filmer som speglar verkligheten, även om den är riktigt rå ibland, än science fiction eller överdriven action.

I söndags blev det dessutom en shoppingtur till Väla. Julklappspresentkortet på HM satt fint där, trots att det tyvärr inte fanns några vinröda chinos, något som stod allra högst upp på inköpslistan. Däremot blev det några tröjor och ett par beigea chinos i stället. Gott så!

I söndags kväll bänkade jag mig sedan för en av årets stora fotbollshöjdpunkter (på förhand i alla fall): Milanoderbyt. Tyvärr stod Milan för en alltför uddlös insats och förlorade mot Inter med 0-1, trots spelövertag. Tröttsamt så här efteråt att knappt kunna läsa ett negativt ord om Zlatan i svenska medier. Varför är han så untouchable? Jag förstår inte det.

Visst har han en extremt hög högstanivå och han har ett antal gånger spelat en avgörande roll för Milan, men hur många gånger har han inte lallat omkring där uppe i anfallet och sett totalt ointresserad ut? En spelare som i sina egna ögon är världens bäste och som dessutom besitter såna kvalitéer som han gör måste kunna få ut mer av sitt spel, inte minst i en så stor och viktig match. Jag köper exempelvis inte argumentet att Milan spelade för många höjdbollar mot honom och gav honom fel bollar att jobba med. En kille som är över 1.90 och väger drygt 100 kilo ska väl om någon kunna plocka ner svåra passningar, även i kamp med tuffa mittbackar?

Igår, på tal om sport på tv, var det dessutom Idrottsgalan men då hade jag annat för mig (mer om det i nästa inlägg). Kan väl, med risk för att få ett antal ridsportintresserade vänner emot mig, säga att Henrik Sedin enligt mig vida överlägset borde ha vunnit Jerringprisomröstningen. Inget ont om Rolf-Göran Bengtsson, men Sedins prestation är åtminstone för mig klart större än såväl Bengtssons som Marcus Hellners.

Nog om det och nog om allt annat också för den delen, i alla fall för nu.




Nattligt jubel

Lite sent, men måste ändå passa på att kommentera Småkronornas JVM-guld i hockey: vilken magisk natt det blev, den mellan torsdag och fredag. Själv var jag laddad till tänderna redan mitt på dagen, långt före nedsläpp 02.00. Och vilken rysare alla som orkade vara uppe fick skåda. Det var längesen jag var så nervös för en hockeymatch, även om semifinalen mot Finland också fick nerverna att vibrera ordentligt.

För att stilla nervositeten lite messade jag frenetiskt med Thyberg, som följde dramat framför tv:n i Gävlenatten. Det hjälpte visserligen föga, men ack så förlösande sköna jubel-SMS som flög genom luften sekunderna efter att Zibanejad strax före klockan fem på morgonen tagit sig in i rysk zon och med en backhand satt det avgörande målet.

Stort, riktigt stort!





Årskrönika 2011

En av de fettischerna som jag har är att sammanfatta saker. Jag fullkomligt älskar att summera, analysera och dra slutsatser, klä händelser i ord och tar mer än gärna chansen att skriva ihop något sammanfattande till exempel efter en fotbollssäsong, en semesterresa eller något annat, vad som helst egentligen, som det går att göra en tillbakablick till genom en berättande text. Så vad passar då bättre än att ge sig på en sammanfattning av 2011? Håll till godo!


JANUARI
Inte mycket speciellt hände under årets första månad. 2011 drog igång, sista terminen av min högskoleutbildning tog fart och vardagen fanns där på nytt. Ungefär så kan januari summeras. Absolut inget att klaga över men heller inget som var extraordinärt. Eller förresten, vid en återblick i bloggen ser jag att det var i januari som mitt examensarbete om sociala medier som verktyg i undervisningen blev klart. 


FEBRUARI
Ett härligt avbrott i vardagen blev det när Karin och jag drog till Fuerteventura. En vecka där var precis vad som behövdes för att injicera lite mer energi till vintertrötta huvuden och kroppar. Massa god mat på mysiga restauranger, en del solande, en tur till en riktigt härlig strand i Cotillo och ett häftigt besök på den stora djurparken Oasis Park med bästa tänkbara sällskap blev det under den här strålande veckan.







MARS
Mars blev en månad som innebar mycket fotboll då träningsmatcherna drog igång. Till en början kändes också 2011 års HF Olympiaprojekt riktigt intressant och lovande. Försäsongen gick ganska bra och för egen del var signalerna positiva. Föga anade vi då hur extremt tungt, jobbigt och frustrerande det skulle bli framöver...

Dessutom gjorde svärmor Anna ett besök hos oss nere i Helsingborg och lyckades tajma in det perfekt då hon dök upp under en av helgerna då våren var som bäst. Strålande solsken och en fin inramning bjöd den helgen på.



Den 15 mars firade även mina kära föräldrar, Gunvor och Sivert, 25-årig bröllopsdag. Stort grattis! 


APRIL
I april startade seriespelet i fotbollen och vi inledde med en 1-3-förlust borta mot Besa. Då kunde vi inte ana att det skulle bli så pass tungt som det blev och tur var väl det. Hursomhelst hade nu startskottet för 2011 års säsong gått på riktigt.

Dessförinnan var det dags för påskfirande och till skillnad från tidigare om åren, det då har inneburit hemfärd till Kalmartrakterna, spenderades påsken i Gävle. Det var det första av flera riktigt, riktigt roliga återbesök där uppe för mig under det här året. Det blev klassiskt häng hos Noa i Sätra, påskmiddag hos min alltid lika tillmötesgående svärmor med familjen och en hel del annat kul under dagarna där uppe. Synd att klaga, för Gävle återvänder jag alltid gärna till.





MAJ
Nu närmade det sig slutet i skolan och jag jobbade på med min sista uppsats. Dessutom närmade sig sommaren och älsklingen och jag firade vår ettåriga förlovningsdag. Det på ett för henne lite ovanligt sätt, men för mig desto vanligare, genom att se MFF-Göteborg nere på Swedbank Stadion. Tyvärr förlorade Malmö med 0-2, men kvällen och hela dagen var ändå riktigt bra i sällskap med Karin.

Vi drog även iväg till Göteborg någon vecka senare för en härlig weekend där och hade turen att spendera helgen i försommarvarmt Götet. Paddanbåtarna fick mig att fastna helt, att se stan från vattnet var kanon, och i övrigt bjöd vistelsen bland annat på ett läskigt men härligt besök på Liseberg (Balder hade jag lovat att åka och jisses vilken gastkramande åktur det blev). Dessutom säkrade mitt kära Milan den italienska ligatiteln den helgen, så nog konkurrerar den om titeln årets bästa helg. 


 
Maj var en innehållsrik månad och förutom de ovan nämnda händelserna firade Karin och jag min stundande examen då hon skulle bege sig mot Gävle för sommarjobb strax före min avslutning av skoltiden.


JUNI
Sommaren började på riktigt i och med att mitt sista sommarlov, i alla fall som student, tog vid. Min sista uppsatsopponering gick bra och samma dag, i början av juni, kom mamma och pappa ner för att fira mig ordentligt. Det kändes stort att ha avslutat studierna (även om jag nu fick en liten, liten rest som klarades av senare) samtidigt som det var lite ovisst inför framtiden med tanke på att det nu inte längre fanns någon skola att falla tillbaka på.



Juni månad innebar också att jag rundade av ytterligare en vår i Helsingborg för att bege mig hem till Smålandsskogarna. De sista dagarna spenderades med mycket fotboll förstås och dessutom blev det en del härliga, långa hockeynätter då jag följde mitt favorit i NHL, Boston Bruins, i Stanley Cup-slutspelet. Glädjande nog nådde de hela vägen och vann till slut den oerhört stora och prestigefulla titeln. Därmed fick jag jubla ordentligt för första gången sedan jag i lågstadieåldern började samla på hockeybilder och fastnade för de svartgula björnarna.




JULI
Juli innebar en hel del saknad då min kära sambo var i Gävle och jobbade samtidigt som jag gjorde detsamma i Kalmar. Som tur var funkade dock jobbet klockrent, att jobba på Barometerns sportredaktion i fem veckor var nog det roligaste jag har gjort hittills i jobbväg, samtidigt som Karin kom ner och hälsade på lagom till min födelsedag. 2011 var ju ett lite speciellt år för min del då jag fyllde 25. Det firades givetvis och det blev en riktigt bra dag med mina allra närmaste i form av Karin, mamma, pappa och en hel del gäster. Så stort tack till alla som gjorde den dagen riktigt speciell.

Tiden hemma i Småland var även i övrigt riktigt skön och jag hann också med en sväng till Gävle under sommaren. Därmed träffade jag alla de som står mig allra närmast, vilket betydde mycket.






AUGUSTI
Paris! Det överlägset bästa med augusti, förutom att vårt samboliv tog vid igen efter sommaren, var att Karin och jag drog iväg till Paris för en vecka där. Den staden fick mig helt förälskad! Vackrare stad har jag aldrig besökt. Den franska huvudstaden med sina många gamla, magnifika byggnader, floden Seine rakt, den mäktiga och iögonfallande arkitekturen, maten, de många kända attraktionerna - allt passade mig som handen i handsken!  

Tack vare Karins intresse för att resa, som åtminstone från början har varit klart påtagligare än mitt, har jag nu på bara ett år fått se delar av Grekland, Spanien och Frankrike. Helt underbart och jag ser fram emot flera härliga resor med min kära sambo framöver.







SEPTEMBER
Månaden då mitt vuxna liv började på riktigt, om man ska överdriva lite. Det var nämligen då jag på allvar tog tag i jobbsökandet och lämnade högskolelivet bakom mig. Nu var det dags att skriva in sig på arbetsförmedlingen, spendera timtals framför datorn med att leta jobb och skriva CV, skicka mail etcetera och dessutom gå runt till ett antal arbetsplatser. Jag hade blivit vuxen helt enkelt, antar jag.


OKTOBER
Det här var månaden då jag fick jobb på "riktigt" efter några kortare vik på olika skolor. Mitt nya jobb är på Frans Suell och Jörgen Kocks gymnasium i Malmö. Jag hamnade på språkintroduktionsenheten och blev hastigt och lustigt, men med facit i hand väldigt glädjande, svenska som andraspråks-lärare. Jag jobbar nu, fram till och med sommaren, därmed enbart med klasser som består av ganska nyligen anlända invandrarungdomar som främst ska lära sig svenska. Utöver svenskundervisningen har jag också en del idrott och fungerar som resurslärare, vilket är min "titel", så jag hoppar in där det mest behövs. Det har bara varit positivt och extremt utvecklande, så jag kan inte vara annat än nöjd. 

Oktober var också månaden då fotbollssäsongen tog slut. Tack och lov klarade vi återigen kontraktet i slutändan, men det var inte med mycket marginal. Skönt dock att en säsong som, trots att den innehöll en del ljusglimtar, över lag var riktigt tung och frustrerande för oss ändå fick ett någorlunda positivt slut och att vi nu kunde blicka framåt mot 2012.




NOVEMBER
En egentligen mörk och kall månad, men får oss lyses den upp en hel del av att vi firar vår årsdag den 2/11 och därmed 2011 hade förmånen att fira tre underbara år tillsammans. Dessutom hade vi då också varit förlovade i 1.5 år och tack vare kärleken blir november ljusare än den normalt skulle vara.


DECEMBER
Det har knappast gått att undgå hur bra mitt julfirande i Gävle har varit och hur nöjd jag är med avslutningen på det gamla året. Återseendet av gamla kompisar i min förra hemstad och julfirande med grymt bra sällskap satte guldkant på tillvaron. Dessutom var vi hemma hos mamma och pappa och firade lite för tidig jul, så dubbelt upp med jul och trevligt umgänge blev det.

December var också månaden när året gick i mål på allra bästa sätt och även över lag var slutet på 2011 riktigt lyckat. Examensbeviset ramlade in i brevlådan, Karin och jag passade på att julpyssla och ha det bra tillsammans nere i Helsingborg och jobbet rullade på finfint för mig.  







 
2011 var också året...
...då flera människor i mina småländska hemtrakter tyvärr lämnade oss. Många tankar går till deras anhöriga.

...många konflikter rasade i världen och en galning tog mängder med oskyldiga liv i Norge. Hoppas på ett bättre 2012 ur den aspekten.

...Karin och jag fick många roliga och trevliga besök från vänner, föräldrar och syskon. Dessutom passade vi på att hitta på mycket kul utöver det nämnda här, som att besöka Köpenhamn en härlig höstdag och mycket, mycket annat.

...jag använde ordet magiskt till förbannelse.

...jag också bloggade om fotboll och skrev hemsidetexter om samma ämne i det närmaste till förbannelse.

...då jag hann med en massa annat som jag inte har fått med här. Sammantaget var det ett riktigt lyckat, innehållsrikt och roligt år för egen del. Bara att hoppas på något liknande i år!





Bra, bättre, bäst

Mina förväntningar inför jul och nyår i Gävle var höga och dagarna där uppe hade mycket att leva upp till. Något som de verkligen gjorde och mer därtill. Den här Gävlevistelsen blev nämligen den bästa hittills, och det säger inte så lite, av de som hittills har blivit av sedan vi flyttade ner till Helsingborg.

Förutom julfirandet med Karins familj, som verkligen var lyckat och roligt, har jag passat på att träffa ett antal trevliga profiler som jag glädjande nog har ganska tät kontakt med fortfarande.

Min Milanvän Marcos och hans sambo knackade jag helt oanmäld på hos redan första kvällen och i stället för att neka mig inträde i deras riktigt fina lägenhet bjöds det på kaffe och fotbollssnacket tog vid. Tre timmar senare var mitt första kompisbesök avklarat :)

Vidare under den dryga veckan blev det förstås en date med Koller och Jonas, mina gamla lagkamrater sen Sätratiden. Den här gången bänkade vi oss på Olearys, åt lite gott, tittade på fotboll och snackade utan problem bort några timmar. Som alltid mindes vi tillbaka likt gamla nostalgiker och tog upp det ena härliga minnet efter det andra från det roliga och framgångsrika Sätraåret 2009. Dessutom hann vi med att tugga om både det ena och det andra :)


Koller på Olearys


Jonas ser fokuserad ut på Olearys

Karins morfar kom liksom jag på besök till Gävle och det innebar bland annat att jag och svärmor Anna fick chansen att inkassera två prestigefyllda segrar i Geni mot morfar Lauritz och Karin. Kände att jag var tvungen att nämna det, faktiskt mest för att jag måste erkänna att min dåliga förlorarsida verkligen sitter i än.

Jag kom på mig själv under spelets gång med att bli på allt sämre humör för varje rätt svar motståndarna levererade, men som tur var fick pragmatikern i mig vara nöjd till slut. Undertecknad är trevlig och snäll många gånger om, men kanske inte den roligaste killen att spela sällskapsspel med... :)



Jag och Håkan iförda diverse peruker på Länsmuseet



Pepparkakshuset på Länsmuseet - nästan lika fint som vårt

I fredags var det späckat schema rakt igenom. Först lunch med en av mina allra närmaste vänner från Gävletiden i form av Bentzer. Grymt kul att återse honom och de timmarna var riktig kvalitetstid. Strax därefter stod fika med Thyberg, en i raden av sköna människor och bra fotbollsspelare från min tid i IK Sätra, på programmet. Även att träffa honom var en riktig höjdare! 

Dagen avslutades med ännu mer ätande och trevligt umgänge då vi begav oss till Marie och Jonas för middag. Väl hos dem sprang tiden iväg och vi tog oss inte hemåt förrän natten hade tagit vid. Lika trevligt som alltid var det att träffa paret Norström/Pettersson och nästa gång är det vår tur att bjuda igen. De har ett par upp på oss nu... :)



Jonas i sin egen bar :)


Marie och Jonas under middagen hos dem

Avslutningsvis var det dags för nyår. Det firades ute i Valbo hos Karins kompis Fredrika och hennes sambo med en del nya ansikten bland festdeltagarna. Det blev en ganska lugn tillställning som var precis lagom. God mat, lite spelkväll och förstås firande vid tolvslaget räckte gott för mig. Dessutom var det underbart att fira både jul och nyår tillsammans med älsklingen den här gången. Så får det verkligen bli under de kommande åren också :)


Gott värre!


Kladdkaka, något som Karin och jag stod för, på nyårsafton

Tack Gävle för den här gången! Och tack alla ni, framför allt min älskade sambo, som såg till att de senaste dagarna blev klockrena för mig. Jag kommer tillbaka och även om det ska mycket till för att nästa besök ska slå det nyss avslutade ser jag fram emot det. För kaffestaden kommer alltid betyda mycket.



RSS 2.0