Kvalitetstid på Högbo bruk

Som start på det nya året spenderade Karin och jag ett dygn tillsammans, helt utan barn, då vi fick lite värdefull tid bara vi. Stora delar av den tiden var vi ute i Högbo och tog det av vad Högbo bruk hade att erbjuda. Vi inledde med att springa en lite längre runda i löparspåren och därefter var det bara avkoppling, slappande, god mat och värdefullt umgänge som väntade. 

Vi utnyttjade fikabuffén, besökte hotellets spa-avdelning där vi badade bubbelpool och bastade, åt fyrarättersmenyn på kvällen och kunde sedan för första gången på länge sova ut ordentligt. Allt det följdes upp av en fin hotellfrukost innan vi drog vidare och gjorde ett stopp på Fjärran Höjder-badet hemma i Gävle innan det var dags att hämta hem ungarna igen.

Föga överraskande passade undertecknad på att fota (och därefter njuta till fullo av) menyn... 🙂
Allting gott och alldeles för mycket, för att citera Edward Blom.



Råbiff med kronärtskockschips, äggcreme, riven ost och lite annat gott. 
 
 
 
Burgare på lokala wagyukor med grymt goda pommes, tryffelaioi och coleslaw.
 
 
 

RSS 2.0