Kalmarkross och derbyseger

Längesen det skrevs något om fotboll här. Jag ägnar den mesta skrivartiden åt att jobba med min extremt nördiga och omfattande sammanställning av allt jag har skrivit om min egen fotboll genom åren. Det har blivit några sidor, minst sagt... 😃
 
Dessutom spelar jag just nu ingen fotboll själv. Jag är fortfarande en Hagaspelare, men sedan Julian kom i somras har jag inte haft eller tagit mig tid att träna. Dock ska jag försöka ta mig ner på någon träning och även se någon match nu innan säsongen är slut. Trots att jag inte är med själv just nu följer jag med ingående i vad som händer. Vi har slitit hårt med tunga förluster på sistone, men samtidigt stått för starka insatser mot tvåan, trean och fyran i tabellen. Igår kom en mycket efterlängtad seger när Valbo FF besegrades i derbyt. 5-2 och tre sköna poäng in på Hagakontot. Gott killar! Jag tror stenhårt på att vi fixar kontraktet i år, även om vi fortfarande ligger på negativ kvalplats och i allra högsta grad riskerar att få kvala. Det samtidigt som vi ändå har fått ihop ett bra lag nu. Dels har vi fått tid att spela ihop oss, dels har vi fått in ett par nyförvärv under sommaren som har höjt kvaliteten på truppen. 
 
Gårdagens rapporter från derbyt gladde verkligen. Det gjorde också MFF:s Kalmarkross i söndags. 5-0 i Kalmar och som alltid när KFF besegras en extra skön prestigeseger i mina ögon. Nu blev det aldrig riktigt match av det, MFF gjorde 1-0 tidigt och sedan åkte KFF på ett (solklart) rött kort. Men jag njöt inte mindre för det, tvärtom. 

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0