Älskade femåring

Oj vad tiden går, både i ett kortare och i ett längre perspektiv. Det här inlägget skulle jag egentligen ha skrivit för ett par veckor sedan, i samband med vår älskade Theos femårsdag. Men tiden springer verkligen iväg, inlägget hamnade ut i utkastläge och helt plötsligt hade det gått några veckor till.

Tittar man dessutom i ett längre, bredare perspektiv är det lätt att konstatera att åren går ganska fort också. Helt plötsligt har Theo hunnit bli fem och nästa höst väntar förskoleklass. Det går fort, som sagt. Ibland lite väl fort, men mestadels tycker jag att det är roligt och häftigt att se hur mycket som händer, hur barnen växer och utvecklas och hur man själv utvecklas såväl i sin föräldra- som yrkesroll. Det är mycket som sker även i vardagen och tiden flyger fram.

Om vi ska tillbaka till den 23/9, Theos födelsedag, firade vi den i lugn och ro med mina föräldrar. Precis som Theo själv önskade. Dagen innan hade vi ett fint födelsedagsfirande för släkten med sopplunch och tårta. Förutom att sonen verkade nöjd med presenterna och uppvaktningen hade vi tur med hela upplägget då det bjöds på grymt höstväder och över lag en fin dag. En värdefull dag också, då det är så fint att se ens älskade unge som har lärt sig så mycket under de här åren få fira tillsammans med nära och kära. Det är verkligen sådant som betyder, väldigt mycket.



 







 
 
 
 
 












 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0