Fotbollsveckan som gick

 
 
Mitt inlägg, från Twitter, summerar väldigt bra förra veckan fotbollsmässigt. En vecka som det fanns så tydliga, starka anledningar att se fram emot och som om man försöker bortse från fotbollen - vilket förstås är svårt då den var så framträdande hela förra veckan - var väldigt bra på många sätt.
 
Försommarvärmen kom, eller försommar är fel ord då det var ren högsommarvärme snarare, mamma var på besök här över långhelgen och vi fick fina dagar tillsammans, hela torsdagen var bortsett fotbollen (som det visserligen alltså inte går att bortse från) var en grymt skön dag i Stockholm med bra sällskap i form av bröderna Thyberg och ledigheten gav också fin, viktig tid med familjen.
 
På fotbollsfronten var det däremot nattsvart. Cupfinalen var det sämsta jag sett MFF prestera på år och dar, derbyförlusten mot Trelleborgs FF var ännu mer salt i såren och att förlora mot största rivalen Blåvitt är alltid ett lågvattenmärke. När vi dessutom fortsatte på det inslagna spåret och förlorade ytterligare två matcher i fotbollsfyran här uppe med Hagaström. Fem raka nederlag så här långt, oerhört tungt förstås. Samtidigt så har vi jobbat på bra i de senaste matcherna, förlorat med uddamålet (2-3, 1-2) och fått något positivt att ta med. Dock en klen tröst förstås och snart måste poängen börja ramla in om vi inte ska åka ur fyran även det här året.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0