Bali 2018 del 3: Sanur

Efter delfinsafari vid Lovina Beach spenderade vi två dagar i Pemuteran. Där bodde vi på ett i raden av bra hotell med ett grymt fint poolområde där vi tillbringade mycket av tiden. Det blev ett par dagar av slappande, badande och vilande bara. Själv passade jag på att testa ansiktsmassage och fick mersmak. 

Lite vackrare, eller åtminstone mjukare, i ansiktet åkte jag vidare (ja, resten av familjen också förstås) till vårt sista stopp efter två dagars avkoppling i nämnda Pemuteran. Vi stannade till och tittade på risterasser på vägen ner som ett sista inslag i guidandet. Därefter väntade en vecka på egen hand, en vecka på hotell vid stranden i Sanur i de sydöstra delarna Bali.
 
Veckan som sedan gick gick åt till poolbadande och strandpromenander. Vi provade förstås även havsvattnet när det gällde bad och hade en underbar strand att spendera tiden längs, med fina badförutsättningar (åtminstone på en del ställen) och en rad bra restauranger.
 
Vi gjorde också två dagsutflykter i egen regi, nu utan guide som sagt. Vi passade på att besöka Bali Zoo och dessutom ett stort vattenland, Waterbom (som tydligen ska vara ett av de största i Asien). En heldag på zoo gav oss nog mer än dagen på vattenlandet, men det var förstås kul att bada och åka lite rutschkana också. Bali Zoo var häftigt, djuren ska väl i och för sig egentligen vara i frihet men de verkade ha det bra och det var både stort och fint där. Jag är ju över lag fascinerad av mäktiga, farliga djur och rycks med varje gång vi är och ser på tigrar, lejon och krokodiler. Kanske var det jag som njöt mest av besöket, men även ungarna och frun verkade nöjda 🙂
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0