Sköna helger, flyttfix och febriga dagar

Att det bara är drygt en månad till semestern börjar och mindre än två månader tills vi flyttar in i nya huset uppe i Hillevik är smått surrealistiskt. Våren har gått så oerhört fort och även om den vädermässigt känts som en utdragen och vidrig vinter har dagarna bara försvunnit. Vi är nu om inte mitt uppe i så åtmistone igång med flyttstök och allt praktiskt som ska ordnas, dels med sånt som rör nuvarande huset och dels inför flytten till vårt nya drömhus. Trots att det är mycket att göra, för det känns verkligen som att det är just ett drömhus vi kommer till. Där tror jag verkligen att vi kommer att trivas rejält hela familjen. Men innan vi är där är det som sagt en hel del som ska fixas.
 
Sådant fixande har tagit en hel del tid senaste helgerna. Inte minst inför fotograferingen av vårt hus och de efterföljande visningarna. Då fick vi slita hårt. Att nu ha sålt huset känns oerhört bra, det är skönt att den biten är klar och att pusselbitarna har fallit på plats.
 
Förutom att ordna en massa inför flytt och husförsäljning har vi haft mamma, alltså barnens famor, hos oss. Det x 2 nu faktiskt då hon nyss åkte hem till Småland igen efter sitt andra Gävlebesök på ganska kort tid och bland annat under påskhelgen hunnit visa henne hur det ser ut vid vårt nya hus (sjön precis utanför huset ser ni på bilderna här). Vi har också haft Karins morfar på besök och spenderat en del tid med svärmor tillika ungarnas alltid lika engerarade och grymma mormor. En hel del värdefull familjetid med andra ord, trots att det känts som att tiden varit knapp senaste månaden.
 
Vi hade också en febrig, snorig vecka för ett par veckor sedan. Ungarna har klarat sig oerhört bra från sjukdomar hittills, så vi har varit lyckligt lottade. Nu åkte de dock på feber och var riktigt hängiga några dagar, men dess bättre är både de och vi vuxna - som också fick en släng av förkylningssleven - på banan igen.

På banan är jag däremot allt för sällan när det gäller fotbollen just nu. Efter en försäsong med överraskande mycket speltid har det blivit snålt med just den varan på sistone. En bänkplats senast är det enda jag mäktat med för Hagaströms SK i division 4 hittills. Matchen i kväll är jag inte uttagen till och det är nog inte troligt att det blir en plats i matchtruppen på fredag heller. Men det är bara att jobba på framöver. Klyschigt låter det kanske men det finns helt enkelt inget annat att göra än att slita på och försöka bidra genom att göra sitt bästa på träningarna. Dessutom är det ju skönt bara att hålla igång och få träningen i kroppen. Oerhört mycket roligare än att bara träna på egen hand.

 
 
 
 
 
 






 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0