Diverse skrivande

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/a/LVLMx/dags-att-sluta-gulla-med-94-laget?renderAsWeb=true
 
Vad är det här för tomte? Nog för att undertecknad kan vara väl nostalgisk ibland, men att ge sig på bronshjältarna från 94 gör du bara inte. Särskilt inte när du inte har några vettiga argument och uppenbarligen helt saknar kunskap i ämnet.
 
Bulgarien och Rumänien skrämmer kanske inte nu när det gäller landslagsfotboll, men att den här killen kan jobba på Sportbladet är smått uppseendeväckande med tanke på att han är totalt historielös och helt verkar ha missat att de två länderna stoltserade med riktiga stjärnlag (Hagi och Stoichkov, för att ta ett par exempel på två av den tidens absolut bästa fotbollsspelare i världen) som innehöll en rad grymt duktiga spelare. Rumänien slog exempelvis världslaget Argentina i samma turnering och bulgarerna slog ut regerande världsmästarna Tyskland. 
 
Nej, gör om och gör rätt. Eller avgå. Helst det sistnämnda. 
 
. . . . . . . . 
 
Annars då? Jo, förutom att gnälla över småsaker här i bloggen och på Twitter roar jag mig med att sortera ut allt jag skrivit om fotboll i bloggväg genom åren. Det har landat på cirka 300 sidor och ska förhoppningsvis resultera i en rejäl sammanställning i tryckt format vad det lider. 
 
Det tar tid att få ihop allt, men det ska göras. Det och att sammanfatta sommaren så här långt för eventuella bloggläsare ska göras den närmaste tiden i skrivarväg. 
 
Passande nog har vi ett riktigt trevligt kontorsutrymme, med sjöutsikt, i vårt nya hus. Perfekt för mig!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0