Tre år av stolthet och glädje

 
 
 
Ja, idag fyller vår älskade lille Theo tre år. De här åren som har gått sedan vi fick vår lilla älskade, underbara och charmiga son har gått nästan läskigt fort. Samtidigt har de ju gett oss så grymt många fina stunder, minnen och skratt. Det har varit år som har varit fyllda av stolthet och glädje, jag tänker varje dag på hur lyckligt lottad jag är som är pappa till Theo och hans syster Alva och på hur enormt stolt jag är över att vara det. Att ha fått uppleva de känslorna och varje dag i tre års tid kunnat titta på Theo med stolthet och kärlek i blicken är stort och något som jag är väldigt glad för. 
 
Det har också varit en enorm förmån att få följa en människas utveckling i livet från start. Theos framsteg, hans utveckling och lärande har varit både roligt och fascinerande att få följa på nära håll. Precis som det förstås är med Alva. Att dessutom nu få se de två sida vid sida är om möjligt ännu större. 
 
Jag är så otroligt stolt att få vara pappa till de här två små underverken och kan bara säga grattis gubben på treårsdagen, jag älskar dig mitt absolut mesta. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0