Sandlådor, SVT-kritik och Norrköpingsresa

Tittade på partiledardebatten en kort stund i söndags. Vilket jävla tjabbande, ärligt talat, från alla håll och kanter. Sandlådenivå igen. Bara en massa "du är dum, du är också dum" - den nivån konstant. Jag som väljare vill veta vad du som partiledare ska göra tillsammans med ditt parti för att landets utveckling ska bli positiv. Inte enbart få höra vad du tycker om de andra partierna. Jag vill också mycket hellre veta det än vilka partier som INTE kan tänka sig att regera med stöd av SD. Förstår att potentiella väljare kan tänkas vilja veta det, men det är väl ändå meningen att man ska rösta på ett parti för att man tror på den politik det för och inte grundat på vilka partiet inte vill samarbeta med? Det är självklart att det är mycket viktigare att övriga partier lägger energin på att skapa en egen politik som av väljarna anses tillräckligt bra och stark i stället för att påtala hur vidrigt man anser att ett konkurentparti är. Den taktiken har använts mot SD sedan de kom in i riksdagen och det är väl ganska uppenbart att den inte har varit särskilt framgångsrik? Nej, kom igen! Ge oss något om hur ni vill föra det här samhället framåt i stället. Något konkret. I stället för att stå och tjattra i mun på varandra. 
 
Dagisnivå rakt igenom. Tyvärr. 
 
. . . . . . . . . 
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23693234.ab
 
Det här är så oerhört oroväckande. Utvecklingen i utsatta områden just nu är skrämmande. Att en större folkmassa ger sig på polisen på det här sättet är skrämmande i mina ögon. Var hamnar vi om inte ens polismakten längre klarar att stå upp mot de kriminella gängen och de individer som uppenbarligen inte lever efter samhällets värderingar och lagar? Oroväckande om det skapas ett parallellsamhälle där inga lagar och regler gäller. Riktigt oroväckande. Och vi har getts alltför många exempel på sådana tendenser på sistone. Otäckt!
 
. . . . . . . . . 
 
 
SVT har alltså bjudit in Kakan Hermansson till "På spåret". Fräscht. Riktigt kul och trevligt. Eller inte. En människa som har hånat offren för polismorden i Malexander i synnerhet och poliser i allmänhet ska verkligen inte ges utrymme i ett public service-forum. Vidrigt. Hur tänker SVT? 
 
. . . . . . . . . 
 
 
Mycket gnäll nu. Något positivt då? Självklart! Det mesta, skulle jag säga. Pappaledigheten är helt suverän, är så oerhört tacksam över att få spendera så mycket tid med våra underbara barn. Det är ovärderligt. Dessutom närmar det sig söndag, en dag jag sett fram emot länge. Då beger jag mig ner till Norrköping för att tillsammans med cirka 3000 andra MFF:are stötta MFF i guldjakten. Det kan bli en fantastisk bortaresa, sett till atmosfär och stämning lär den garanterat var det häftigaste jag upplevt gällande bortamatcher. Längtar!

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0