En bättre söndag i Norrköping

Vad kan man göra en söndagseftermiddag en småkall oktoberdag i Norrköping?
Säkert en hel del, eller ingenting. 
Eller så kan man göra som jag och runt 3000 MFF:are till: sjunga fram sitt lag till tre oerhört viktiga poäng i guldstriden i den allsvenska fotbollen.
 
Med facit i hand är jag grymt tacksam över att jag redan för ett par månader sedan köpte matchbiljett och bokade tåg. Den här söndagen blev verkligen något speciellt i mitt fotbollsliv och en dag att minnas länge, länge som supporter till MFF. 
 
Hela upplevelsen var värd mycket bara den, att vara på plats på bortasektionen i en så viktig match tillsammans med cirka 3000 andra MFF-supportrar var stort i sig. Att MFF dessutom stod för en riktigt stark insats och vann med 2-1 gjorde inte saken sämre om man säger så. Jublet vid 2-1-målet, som gjordes i det mål som vi stod precis intill, var helt sanslöst. Förmodligen det största jubel jag varit delaktig i som MFF-supporter någonsin. Möjligtvis i konkurrens med 3-2-målet borta mot AIK 2014 när guldet säkrades, men då var vi klart färre och arenan klart sämre om man vill skapa stämning.
 
Ett galet jubel blev det hursomhelst när Alexander Jeremejeff styrde in Yotuns nick och 2-1 var ett faktum. Det är helt klart något speciellt med situationer där helt okända människor kastar sig i ens armar och man bara vrålar ut en enorm glädje tillsammans. Även slutsignalen var helt underbar att höra och firandet i samband med den var njutbart, minst sagt :)
 
 
Firande efter slutsignalen 1:
https://twitter.com/Malmoistas1910/status/787715815483244546

Firande efter slutsignalen 2:
https://twitter.com/Malmoistas1910/status/787702880396607488


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0