Förlust men mycket glädje

Det var inte någon vidare insats som vi MFF-supportrar fick bevittna på Gavlevallen förra söndagen, i det som skulle visa sig bli sista allsvenska hemmamatchen för Gefle på ett bra tag. Tvärtom faktiskt, ett redan SM-vinnarklart MFF var slarvigt och förlorade med 1-0. Surt givetvis, det är alltid riktigt irriterande när favoritlaget inte presterar, men å andra sidan en förlust man kunde ta med ganska gott mod. Det fanns ju en hel del att glädja sig åt ändå.

Dels att guldet redan var klart förstås, att man fick se svenska mästarna och fick chans att hylla dem. Dels också att vi var överraskande många MFF:are på plats. Nästan 400 Malmösupportrar fanns på Gavlevallen och stämningen i klacken var riktigt bra matchen igenom. På så sätt blev det en kul upplevelse trots resultatet. 
 
 
 
 
 
 
 
Att MFF sedan avslutade årets allsvenska med 3-0 inför ett fullsatt Stadion hemma i Malmö var riktigt skönt. Alltid kul att vinna sista matchen och lägligt framför ögonen på supportrarna när guldet skulle firas ytterligare en gång.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0