Fotbollskvällar med mersmak

Precis som i fjol var jag på plats när Gefle IF mötte Kalmar FF och jag hade återigen glädjen att vara där i rollen som reporter åt 24Kalmar.  

Egentligen skriev jag två olika artiklar, en med fokus på Viktor Agardius och hans insats, nya roll samt skadan han åkte på samt en med kommentarer från tränaren Peter Swärdh och Viktor Elm om det dåliga försvarsspelet. Nu bakade redaktionen ihop det hela till en artikel men jag är ändå nöjd. Det var väldigt kul att få skriva igen och jag tycker ändå vi fick ihop det bra utan att citat och innehåll i övrigt föll ur sitt sammanhang. Fick med det viktigaste ur flera vinklar helt enkelt.

http://24kalmar.se/…/agardius-jag-blev-valdigt-radd-det-ba…/

 

 
 
 

Något annat som var riktigt kul var att se MFF live i söndags borta mot AIK. Det var visserligen en ganska tråkig match men man får glädjas åt att en poäng var helt okej i en av säsongens svåraste matcher, åt att vi fick jubla över ett snyggt MFF-mål samt åt att MFF-defensiven var grymt stabil (bortsett vid det enormt onödiga 1-1-målet). Dessutom tappade ju samtliga övriga tänkbara guldkonkurrenter poäng den gångna helgen. Gott så ändå måste jag säga. 
 
 
 
Friends Arena är dock för bedrövlig som arena för fotboll. Så galet icke-inbjudande, ligger i grått betongområde, med ett köpcenter runt sig så att man knappt ser att det är en fotbollsarena och dessutom givetvis alldeles för stor för allsvensk fotboll. Minnena därifrån är dock bra, SM-guldet säkrades där hösten 2014 och även förra söndagen får räknas som godkänd :)
 
Dessutom alltid kul att vara iväg med bröderna Thyberg, Martin och Simon, som liksom förra gången vi var nere och då såg MFF spela hem SM-guldet utgjorde mitt resesällskap. Får gärna bli flera sådana turer på fotboll med de två framöver. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0