På en grekisk strand...

...för exakt ett år sedan idag, 2/9, gifte vi oss jag och Karin. En fantastisk dag där allting blev precis så bra som vi hade önskat oss och snudd på mer därtill. Minnena från den där dagen utanför Chania, på Kreta, är magiska. Allt från själva vigseln i anslutning till en liten grotta precis intill havet och fotograferingen som en grekisk fotograf, helt suverän skulle det visa sig, gjorde längs med stranden efteråt till den grekiska aftonen som vi var på vid vårt hotell samma kväll minns jag tydligt och med väldigt stor värme. 
 
Det var helt enkelt en dag som kommer att finnas kvar där i minnet - väldigt, väldigt länge. En dag som verkligen hade allt och som för alltid kommer att vara väldigt värdefull för mig. 
 
Nu kan vi dessutom inte klaga på året som följde. Vi har fått se Theo växa upp och ta grymma steg i utvecklingen plus att vi som bekant har fått en liten Alva som tillökning till vår lilla familj. Det har med andra ord varit ett år med många ovärderliga inslag. 

För mig är det en obeskrivlig lycka att se Karin tillsammans med våra två barn. Den lyckan, den stoltheten - det går knappt att sätta ord på. Hon är inte bara en på alla sätt fantastisk fru och livskamrat utan även, inte minst, den bästa mamma som våra småttingar någonsin kunde ha fått. Det om något är värdefullt och jag är oerhört lyckligt lottad som får dela mitt liv med den tjej som har funnits där nära mig ända sedan vi först möttes för snart åtta år sedan. Jag kan inte vara annat än väldigt lycklig och evigt tacksam <3 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0