En oerhört viktig kvinna

Idag, 2/5, är det exakt fem år sedan Karin och jag tog bussen över Öresundsbron till Köpenhamn för att lite senare under samma dag förlova oss på Tivoli. En förlovning som vi hade planerat sedan ett tag tillbaka, trots att vi då "bara" hade varit tillsammans i 1.5 år.
 
Åren som har gått sedan dess har fört med sig så oerhört mycket. Bara att jag har fått spendera dem med Karin har gett mig så många minnen för livet och så många nyttiga erfarenheter. Helsingborg, Skåne, Zanzibar, Grekland, Paris, Jamaica, tillbaka till Gävle - destinationerna har varit många och upplevelserna helt oslagbara många gånger om.
 
Att vi dessutom har fått en underbar son tillsammans, hunnit med att dra till Chania och gifta oss samt nu väntar barn på nytt gör knappast åren med denna fina tjej mindre minnesvärda :)
 
Vi har skapat så många minnen tillsammans, vi har så mycket positivt att bära med oss från alla stunder vi har delat och vi har förhoppningsvis oerhört mycket tid tillsammans framför oss. Vi och våra små barn. Just Theo är en person som om möjligt gör Karin ännu viktigare för mig och som gör att jag beundrar henne än mer för varje dag som går. Att se henne med vår son är fantastiskt. En bättre mamma kunde han inte ha haft och jag är så grymt stolt över Karin. Att se de två tillsammans är det finaste jag kan uppleva och jag har den ovärderliga förmånen att få göra det varje dag.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0