Bildsvep från de senaste veckorna

Jag tar mig för sällan tid att blogga nu och uppdaterandet haltar en del, men vi slänger in lite bilder och summerar den senaste tiden lite kort nu: 
 
Jag måste säga att jag älskar tydligheten här... #tydlighetenråderpåsjukhusetsparkering
 
 
Skönt att Chili har gjort sig riktigt hemmastad hos oss, överallt... :)
 
 
Första dagen på nya jobbet (på Prolympia). Snart en månad sedan vi hade Michael Södermalm som föreläsare och min senaste jobbutmaning tog fart.
 
 
 
Vissa dagar har varit mer vintriga än andra senaste veckorna. Theo och jag på promenad här. 

 
Första och enda (?) i år. 2015 ska ju, måste ju, bli ett nyttigare år. #karaktärstestenblirmångaiår
 
. . . . . . . . . . . . .
 
MFF årgång 2015 börjar ta form och jag blir allt säkrare på att det kommer att bli även i år. Många tunga tapp, men flera mycket intressanta ersättare. Guld måste vara målet även i år.
 
 
 
. . . . . . . . . . . . .
 
Boston blir alltså ett av de två Winter Classic-lagen 2016. Något som gör att man kan se fram emot nästa vinter med glädje.
 
. . . . . . . . . . . . .
 
På tal om Winter Classic så måste jag ta mig tid till att se den här säsongens Road to the NHL Winter Classic mellan Chicago och Washington. Så mycket bättre sportdokumentärer görs inte.
 
. . . . . . . . . . . . .
 
En grymt intressant dokumentär på TV10 om kriminaliteten i Venezuela, en del fotboll, bloggande och Football Manager-spelande. Så har egentiden som uppstått på sistone - först när Karin och Theo var i Skövde och nu i kväll när junior sover och Karin är på personalfest - fyllts ut. Kvalitetstid på sitt sätt.
 
. . . . . . . . . . . . .
 
Qatar, är med tolv invärvade spelare (som sägs få dela på motsvarande 40 miljoner för varje segermatch i VM) och helt utan handbollskultur, klart för VM-final i handboll på hemmaplan. Har aldrig någonsin hållit på Polen i något sammanhang tidigare, men idag var jag nästan förbannad när de torskade. Bävar för kommande fotbolls-VM i samma land (alltså Qatar). Nånting säger mig att de kommer stå där med ett ihopköpt fejklandslag och få alla tänkbara och otänkbara domslut med sig. Vidrig utveckling för sportvärlden det.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0