Sköna dagar

Det närmar sig nu, slutet på semestern.

Så skrev jag för några dagar sedan, när jag började på det här inlägget som sedan hamnade i utkastmappen och blev liggande där ett tag. Nu är vi igång igen, jobbhösten 2015 har börjat på Prolympia.

Egentligen borde jag väl känna att semestern har varit lång och känna mig bortskämd som har haft den, men samtidigt så har veckorna nästan gått för snabbt sedan lilla Alva kom. Det har varit så grymt härligt att få vara hemma med familjen och spendera varje dag med de som betyder överlägset mest och nu när det helt plötsligt snart är jobb på schemat igen är känslorna lite dubbla. Å andra sidan kan jag blicka tillbaka på en sommar där vi verkligen har tagit vara på tiden och dessutom framåt mot en jobbhöst på ett jobb där jag trivs väldigt bra. Så det är knappast läge att klaga. 
 
De senaste dagarna har vi också tagit vara på den sista semestertiden på allra bästa sätt. Sköna dagar har spenderats på stranden uppe i Bönan, i gräset vid Forsbybadet och även på Furuviks djurpark. Kvalitetstid rakt igenom och det känns bra att vi har passat på att hitta på många saker utan att behöva göra några större krävande utsvävningar med de små för det. Det känns verkligen inte som att sommaren har slösats bort utan tvärtom, vi har använt varenda minut på ett vettigt sätt.
 
Det gör också att jag nu kan sitta på jobbet, nöjd över vad sommaren har fört med sig och samtidigt se fram emot hösten såväl på Prolympia som på hemmafronten. Gott så.
 
 

Alva vilar i gräset :)


Furuviks-orangutang.


Chili gillar vårt senaste lilla nytillskott.

 

Karin och Theo på tågresa vid järnvägsmuseet :)


Jag firar födelsedagen, bland annat genom ett besök på Järnvägsmuseet.


Jonas och Erika på besök hos oss i Hille.

 

Stolt pappa!
 
Solnedgången från vår altan.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0