Bortskämd och nöjd 29-åring

Inför min födelsedag i onsdags hade jag två riktiga önskningar: en fin dag med familjen och ett bra resultat för MFF i Salzburg. Det sistnämnda blev det visserligen inget med men dagen som helhet blev klockren ändå. Karin fixade en grym frukost till mig och därefter fick jag mycket kvalitetstid med familjen då vi var på Tågmuseet här i Gävle. Ett guldställe för Theos del! Dessutom var jag snudd på för uppassad av Karin kvällen så att jag kunde luta mig tillbaka och kolla MFF. Har en del att återgälda nu, minst sagt.
 
Eftermiddagen spenderades med Karin och våra småttingar och Anna, Jonas och Erika. Det vill säga min svärmor, Karins brorsa och hans tjej. Det är alltid kul när Jonas och Erika kommer upp från Stockholm och att de nu blev kvar till tio på kvällen var bara roligt. De fick ta mitt något dåliga humör när Salzburg gjorde 2-0 och en riktigt trött Theo, men de verkade nöjda över att vara här ändå :)
 
Att fylla 29 kändes långt ifrån speciellt men jag kan inte vara annat än riktigt tacksam över såväl uppvaktning och umgänge som de presenter som dök upp. Och faktiskt kände jag inte av en enda liten känsla av att jag börjar närma mig 30 och därmed snart kan anses vara både vuxen och snudd på gammal (av vissa) på riktigt... :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0