Comeback som sportjournalist för en kväll

Under onsdagskvällen förra veckan fick jag för första gången sedan 2011 kliva in i rollen som sportjournalist igen. Äntligen, kan jag bara säga nu med facit i hand. För herre min skapare som jag trivdes. Jag har många härliga minnen från tiden på Ölandsbladet och Barometern tidigare och nu var alltså dags igen, om än bara för en kväll. Den här gången för nyetablerade 24Kalmars räkning i samband med Gefle IF-Kalmar FF här uppe på Strömvallen.

Jag fick bevaka matchen och därefter stå för ett par efterintervjuer samt göra debut som webb-tv-reporter. Profilen Viktor Elm, vikarierande lagkaptenen Tobias Eriksson och tränaren Peter Swärdh intervjuades och alla var oerhört enkla och tillmötesgående trots den tunga 0-2-förlusten som deras KFF åkte på.

Det var som sagt grymt kul att jobba med det här igen och jag gör väldigt gärna om det om chansen dyker upp någon mer gång framöver. Nu trivs jag kanon med lärarjobbet på Prolympia, men visst kan jag sakna sportjournalistyrket en del efter allt frilansande och sommarjobbande som gav mig så mycket för några år sedan.



Här är resultatet av min minicomeback i journalistrollen:

http://24kalmar.se/2015/04/08/tv-kff-kaptenen-efter-den-fortsatta-maltorkan/


http://24kalmar.se/2015/04/08/elm-var-tillbaka-pa-vallen-dar-han-gjorde-allsvensk-debut-ar-fruktansvart-besviken/

http://24kalmar.se/2015/04/09/swardh-kraver-mer-och-scoutar-atvidaberg-i-kvall/


 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0