23/9 2013 inleddes något stort

För ett år sedan kom den här lilla härliga killen till världen, en septembermåndag i Gävle. Stort grattis på ettårsdagen vår lilla älskling :)

Det som just då, 15.13 den 23:e september, inleddes var ett år som skulle visa sig bli såväl helt underbart och roligt som väldigt givande och utvecklande. Jag har tidigare skrivit om känslan av att vara pappa, om hur det är både väldigt höga toppar och i bland även några dalar som man ska ner och vända i de gånger det känns tufft. Jag har också lyft fram hur enormt mycket jag upplever att pappalivet har utvecklat mig som människa. Man lär sig så mycket, man utvecklas på så många plan och inte minst när det gäller att ta ansvar har jag höjt mig avsevärt.
 
Det är dessutom en sådan fantastisk gåva och lycka att få ha en liten son som skrattar, ler och skänker så mycket glädje till oss varje dag. Det går knappt att med ord beskriva vad lille Theodor har betytt för oss under det här året och betyder för oss varenda liten minut i vardagen.

Det är helt fantastiskt att få följa hans framsteg och se hur han utvecklas, växer och nu har gått från att vara en liten, liten bebis till en riktig unge :)

Jag är så väldigt stolt över honom och jag är också stolt över hans mamma Karin. Att se de två tillsammans är det finaste för mig just nu och hon är den bästa mamma han kunde tänkas få. Sist men inte minst är jag stolt över oss, över mig och Karin, som varje dag gör allt för att vår lilla stjärna ska ha det bra och vara trygg. Det är en förmån att få göra det och att redan ha fått göra det i ett år. Tiden går så oerhört fort, Theo växer och utvecklas ständigt och vi skaffar oss så många fina minnen tillsammans.

Kort och gott: det senaste året har varit helt oslagbart och vi ser fram emot många, långa härliga år tillsammans med vår älskade son :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0