Farmor, farfar och junior

Som rubriken antyder har mamma och pappa varit uppe en vända från Småland. Det är så stort att få hit dem nu, när vi har Theo som utvecklas och tar nya, stora kliv för varje småländskt besök här. Han tar ju för sig mer och mer för varje gång han får träffa sin farmor och farfar och det blir säkerligen bara roligare och roligare, om möjligt, för de att hälsa på honom (och oss). 
 







Nu var det Theos ettårskalas som var huvudsyftet med besöket. Ett besök som blev ganska kort men kul och trevligt som alltid. I fredags kom de upp från Smålandsskogarna, i lördags var det sedan stort kalas med snudd på 30 personer här i huset och i söndags begav sig mina föräldrar söderut igen. 
 
Så mycket hanns förstås inte med, dels var tiden ganska knapp och dels tog kalaset mycket av såväl tid som fokus, men man kan summera med att det var kvalitet i stället för kvantitet. Även Theos kalas blev lyckat med mycket folk som sagt och gästerna verkade uppskatta såväl varandras sällskap som kakorna :)

Mängder med fina presenter fick vår lilla stjärna och det är bara för oss att tacka alla som kom och verkligen bidrog till att göra hans första födelsedagskalas till något riktigt fint och lyckat.

 
Första födelsedagstårtan i livet för junior :)
 



Karins kusin Emilia tog väl hand om vår nyaste familjemedlem :)


Födelsedagsblommor! 


 
 
 
Theo myser med morbror i hängmattan.
 
 
Chili på Theos ettårsdag :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0