En lång och utvecklande väg

Det är nu drygt en månad sedan vi gifte oss i Chania och känslan av att vara gift är speciell förstås. Samtidigt som jag värdesätter vår bröllopsdag något oerhört, det är en dag som alltid kommer att finnas med som ett väldigt fint och betydelsefullt minne, så värdesätter jag vägen som vi har tagit dit. Vägen som ledde oss till en liten grotta vid stranden i Chania.
 
Den vägen har gett mig så mycket tack vare Karin. Den har utvecklat mig, den har gjort mig till en mycket mer mångsidig person och jag är så oehört tacksam för det. Jag är dessutom säker på att jag kommer att fortsätta utvecklas, att jag kommer att växa som person och skaffa mig många nya, givande erfarenheter så länge som vi lever tillsammans. 
 
Vi tycker inte alltid lika om allt och vi har inte alltid samma åsikter. 
Det leder förstås till diskussioner och tjafs ibland, men det är också vår styrka.

Vi har vuxit något enormt tillsammans, år för år, dag för dag. Jag är så glad att vi kan ta en hård diskussion och komma ur den både klokare och utan en känsla av förlorad prestige. Den trygghet du ger mig är enorm och även de gånger vi har bråkat och man kanske känner sig ledsen finns det ingen större trygghet än att få krypa upp i din famn. 

Jag är så oerhört glad över hur vi utvecklas tillsammans och hur jag har utvecklats som person sedan jag träffade dig inte minst tack vare just det faktum att vi ibland diskuterar och du då får mig att se saker ur nya vinklar som jag inte hade funnit annars.
 
Utan dig hade jag inte varit pappa till en liten underbar son idag, men även när det gäller mindre saker och detaljer så har din närvaro i mitt liv varit helt ovärderlig. Och är varje dag, hela tiden. 
 
På vägen mot den 2/9 2014 när vi tog steget till att gifta oss har jag tack vare dig fått uppleva så mycket: nya städer, nya länder, både små och stora saker som har utvecklat mig i en positiv riktning och som jag aldrig någonsin skulle vilja ha gått miste om. Du har varit med om att forma mig till den jag är idag, en person som jag är stolt över att vara och som jag hoppas andra också kan se upp till. Du har inte gjort om mig, inte krävt att jag ska ändra på något, men du har gett mig så många nyttiga erfarenheter och fått mig att se så mycket annat som jag inte annars hade sett. Det har utvecklat mig och det är jag oerhört glad över. 
 
Vi har vandrat en lång väg redan, vi har stött på både motgångar och framgångar, vi har utvecklats tillsammans och vi har fått en härlig liten son. Det är jag både glad och stolt över. Och det bästa av allt är att vi har en lång, intressant och givande väg som ligger framför våra fötter. 
 
Du och jag - läng,  länge :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0