Sex underbara år

Idag är det exakt sex år sedan jag och Karin "officiellt" blev ett par. Sex helt fantastiska, underbara och enormt utvecklande år. Jag kunde inte ha träffat någon bättre, jag kunde inte ha mött någon annan tjej som skulle kunna få mig att utvecklas så som person och bidra till att jag skulle få uppleva så mycket som just Karin har gjort. 
 
Det har hänt så mycket under de här åren. Vi har gått igenom så mycket tillsammans, gjort så många roliga saker och blivit så många erfarenheter rikare. Jag har många gånger tidigare här i bloggen varit inne på hur mycket jag har utvecklats tack vare Karin och det tåls att understrykas, gång på gång. Jag hade säkerligen inte varit i närheten av att skaffa mig all den erfarenhet eller av att få med mig alla de upplevelser som jag nu har i bagaget utan min nuvarande fru och underbara partner. 
 
Det känns som att vi har varit med om en lång resa tillsammans, en resa som bara ska bli längre och längre och ännu mer innehållsrik med tiden. Vi startade den i Gävle och har under åren hunnit med så mycket på vägen: Helsingborgsflytt, drygt tre fina år där, samboliv, förlovning, Zanzibar, Jamaicavistelse, "hemflytt", barn, husköp, giftermål.

Från mysiga filmkvällar hemma i min studentetta via en takvåning på Södergatan och en gästlägenhet i Montego Bay till småbarnsliv (inklusive kombi och katt) i radhus i Hille :)
 
Jag skulle kunna skriva flera tjocka böcker om hur mycket Karin har betytt för min personliga utveckling, för mitt självförtroende, för mitt liv - men samtidigt känns det inte rätt. Det går inte med ord göra hennes betydelse för mig rättvisa. Karins inflytande på mig och mitt liv är och har länge varit allt för stort och viktigt för att den ska kunna summeras i ett blogginlägg. Eller i en tjock bok, för den delen. 
 
Du är ovärderlig för mig, min älskade fru :)
 
Tack för att du har stått ut med mig i sex år och jag hoppas (och tror ska tilläggas) att det kommer att bli många, långa härliga år med mängder av upplevelser och erfarenheter tillsammans för oss framöver. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0