Höstsyssor

Jag fortsätter med lite höstbloggande om diverse saker här. Det är ju mest så att veckorna rullar på, det är fullt upp och både roligt och stressigt om vart annat, utan att det behöver vara så att något speciellt eller konkret av "nyhetsvärde" händer.

Närmast väntar nu en helg med lite första advents-firande då mamma kommer hit från Småland och även Karins brorsa Jonas och hans tjej Erika kommer till stan på besök. Det ska bli kul, utan tvekan. I övrigt inväntar vi nästa helgs Helsingfors-kryssning.

Vi har börjat med julfixandet så smått och bakade lite lussebullar den gångna helgen. Karin och jag fick dessutom lite välbehövlig tid bara vi två då vi hade barnvakt en stund igår och passade på att gå ut och äta på Mezopotamya. Riktigt bra mat och helt klart värt ett besök. Ruskigt skönt att få lite egentid tillsammans också, även om tiden med Theo förstås är fantastisk. Men det behövs ju lite tid utan barn också ibland.



Förra helgen var vi en sväng till Norberg där Karins mormor och morfar bor. Det var kul att hälsa på dem, det var ett bra tag sen sist. Som alltid hade de fixat massa god mat och stod värd för en väldigt trevlig eftermiddag.



God mat i Norberg!


Hösten har bjudit på flera fina promenader, som här i Boulognerskogen i Gävle.
 
 
 
Fint här i Hille när vintern dök upp också faktiskt.


Theo älskar att gunga, det är alltid populärt!


Vår nyaste familjemedlem har verkligen gjort sig hemmastadd.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0