Delade känslor vid avskedet från Kungsgårdens skola

 
Så här skrev jag på min Facebook-sida i onsdags, min sista dag på Kungsgårdens skola. Det var helt klart dubbla känslor som rådde, även om det positiva förstås övervägde då ett antal härliga månader med pappaledighet väntade. Men ändå, det är klart att jag kommer att sakna människor på skolan och att det blir annorlunda nu när det helt plötsligt inte finns något jobb att gå till.
 
Ska jag summera min tid där är det dock bara positiva känslor som existerar. Visst har det varit tufft stundtals, med en jäkla arbetsbörda, och visst har jag gjort ett antal misstag. Det vet jag absolut med mig. Men det har bara gjort att jag har lärt mig en massa nya saker, jag har utvecklats och jag har glädjande nog sett en positiv utveckling både hos mig själv som lärare och hos eleverna på mina lektioner. Det har långt ifrån varit klockrent från min sida men det har helt klar tagits steg i rätt riktning.

Därför lämnar jag mitt jobb med en bra känsla, jag har gjort mitt bästa och jobbat hårt för att förbättras och utvecklas. Detta samtidigt som det, som sagt, var med tudelade känslor som jag sa hej då till alla och till slut satte mig i bilen och körde hem i onsdags eftermiddag.  
 

Bara att tacka för de fina blommorna som föräldrarna hade köpt till mig :)
Och så här blev det med blommorna hemma i vardagsrummet.

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0