Kvalitetshelg


 
Så summerade jag min helg på Facebook och det är bara att strö lovord över hela helgen. Den inleddes med 50-årsfirande för svärmor i fredags och avslutades med en löjligt skön trepoängare mot Elfsborg för MFF på söndagskvällen. Däremellan hanns mer familjeumgänge med och vi fick dessutom en del fixat här hemma i huset och trädgården.
 
Med andra ord en riktigt produktiv och rolig helg. Och det är så mycket värt att få umgås med Karin och Theo samt förstås med de som står oss närmast. Kul också att få träffa Karins morbror Bjarne och hans familj, de är alltid så härliga att träffa och så enkla att vara med. Stort plus!

Hängmattan på plats i uterummet. Gott!


Förhoppningsvis dyker det upp lite bilder framöver från svärmors fest, som i sig var riktigt lyckad. Vi, ett 30-tal gäster, inledde med en två timmar lång båttur på Storsjön utanför Sandviken och därefter firade vi henne rejält på kvällen med mat, sång, tal och allt som hör en 50-årsskiva till :)
 
Vi hade bidragit med att skriva en sång, jag och Karin plus en rad av de andra närmaste släktingarna, om (svärmor) Anna till melodin till Kalle på Spången. Ett kul inslag som berättade ganska mycket om hennes liv och våra tankar om henne :)
 
Lördagen innehöll en tur med tittande på utemöbler - vi håller på och ska styra upp det här hemma också. Därefter blev det rester hemma hos svärmor, lika gott som dagen före! Dessutom plus för umgänget, Jonas och Erika (Karins brorsa och hans tjej) är alltid roliga att träffa. Glädjande nog dök de upp en sväng i söndags också, då hemma hos oss i sällskap av svärfar Håkan.

Söndagen innebar också seriefinal i Borås mellan Elfsborg och mitt kära MFF. Nu måste jag väl erkänna att Malmö hade en del flyt, Elfsborg var det bättre laget och borde ha gjort ett-två mål på sina chanser, men samtidigt är det inget att skämmas över.

Det går ju ut på att göra fler mål än motståndarna och MFF har i flera matcher den här säsongen utan att spela särskilt bra och när de har varit det sämre laget ändå visat hur vassa de är offensivt genom att skapa fyra, fem, sex riktigt farliga lägen och också oftast utnyttjat någon eller flera av chanserna. Det är en styrka i sig, att alltid kunna hota framåt även om man inte spelar bra. Så jag tycker inte MFF behöver be om ursäkt för 1-0-seger på något sätt. Bara att tacka för den och njuta av sex poängs serieledning under VM-uppehållet :)

 

Theo har hittat sin favorittjej (bortsett mamma förstås) i morbrors Jonas flickvän Erika :)

 

Theo möter en katt på nära håll för första gången.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0