Bröllop i lördags och ett som stundar

Igår var det den andra juli, något som innebar att vi – jag och Karin - för att vara exakt har varit tillsammans i fem år och åtta månader, samt att det var på dagen två månader tills vi gifter oss på en strand på Kreta. Ett stort, fantastiskt ögonblick som det börjar bli dags att räkna ned till på allvar :)

Med vårt eget bröllop för dörren var det extra roligt att i lördags vara på Marie och Stefans bröllop uppe i Axmar. Marie är Karins faster och nu gifte sig hon med sin Stefan samtidigt som det var 40-årsfest för henne. Det blev en riktigt rolig och lyckad dag som inleddes med ett vackert bröllop i kapellet där brudparet sa ja till varandra, något som jag hann se innan jag fick smita ut lite fint med en inte helt nöjd Theo i famnen. Vackert var det hursomhelst och en bra start på den eftermiddagen, inte minst för brudparet själva får man förmoda men även för oss andra som var på plats.



Därefter följde en klockren fest med god mat med en imponerande grillbuffé i spetsen, trevliga människor – såväl nya som gamla bekantskaper - och bra umgänge. Så värst sent blev det inte, hem runt halv tio med junior, men man hann ändå ta vara på allt roligt och få en kul upplevelse själv.

Det fick en också att längta extra till vår stora dag som stundar, utan tvekan :)




Karins brorsa Jonas hittade whiskeyn... :)




Erika och Jonas - stiliga!


Karins kusin Emilia, sugen på att sno åt sig en tårtbit innan hennes föräldrar, tillika brudparet, fått börja ;)


Svärfar Håkan, Jonas, Erika, Karin och svärmor Anna framförde en sång till brudparet.


 

Karin och jag :)


Theo fick dansa vals med Erika innan det var hög tid att åka hem och sova :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0