Mammabesök, kräftskiva och fotboll

Den senaste tiden har rusat förbi men innehållit mycket roligt. Det är rätt hektiskt nu, snart drar vi ju iväg och gifter oss och det är en del som ska hinnas med, men vi har också hunnit få ut en del av de senaste veckorna. 
 
Mamma var uppe och hälsade på en vända med start förra helgen för att sedan stanna några dagar. Det är stort för henne att få vara med lille Theo förstås och det är roligt att se hur våra nära och kära får ta del av den stora lyckan och stoltheten som vi känner över honom. Det blev några roliga dagar med mycket fokus på junior förstås, en tur upp till Engeltofta och Engesberg för lite bad och middag och bara allmänt lugnt, trevligt umgänge. Det är extra roligt att ha någon här för mig och Theo med när det blir långa vardagar för oss. 
 
 
 
Karin passade ju på att fylla 25 också och givetvis firade vi henne så gott det bara gick. Frukost på sängen och lite födelsedagskalas med mina svärföräldrar blev det och jag hoppas att födelsedagsbarnet var nöjt :)

I fredags var Karin, jag och Theo hos svärfar Håkan på kräftskiva. Som alltid kul att umgås med honom och inte minst att återigen träffa Jonas och Erika. Svårt att inte gilla umgänget med de två, det är alltid oerhört enkelt och roligt att träffa dem.  
 
 
 
 
På lördagen var det sedan dags att äntligen få se MFF här uppe. Nu blev det ingen större klang och jubelföreställning på Strömvallen och inte fick jag måljubla den här gången heller, likt nere i Malmö tidigare i somras (mot Ventspils) blev det som bekant 0-0. Men det var ändå kul att se sitt lag spela på nära håll igen och jag tycker ändå Malmö gjorde en skaplig match. Efter en svag första halvlek, där dock Gefle inte skapade mycket trots att MFF var det något sämre laget, ryckte de himmelsblå (för dagen marinblå) upp sig rejält och vaskade fram både en, två, tre och fyra riktigt fina chanser. Borde ha blivit något mål där men en poäng var ändå okej. Med facit i hand bra till och med, då AIK glädjande nog torskade mot Örebro i söndags och MFF:s Gävlekryss innebar att serieledningen utökades med ytterligare en poäng. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0