Drömmar som slår in

 
 
Det känns som att det är många drömmar i mitt liv nu, många lyckliga och önskade sådana. Bara det att jag får vara pappaledig med vår lille son och att vi har varandra tillsammans vi tre är förstås fantastiskt, något som skapar guldkant på vardagen även de dagar som är tuffa och slitsamma. Det är som en dröm i sig.
 
När det gäller fotbollsrelaterade drömmar har en dröm länge varit att få se MFF i Champions League på "riktigt", i gruppspelet. Något som ett svenskt lag inte har mäktat med sedan 2000. Den drömmen har funnits där sedan jag stod på Stadion och fick se Malmö vara några centimeter ifrån det där 3-0-målet, som skulle ha gett dem CL-biljetten, mot Dinamo Zagreb 2011. 
 
Igår var det dags för en helt avgörande play off-retur igen. Nu mot Red Bull Salzburg (usch, jag ryser av namnet), nu med mig närmast skakande av nervositet framför tv:n i stället för på Stadion. Och nu slog drömmen in, den blev verklig och det känns helt sanslöst bra att MFF senare idag kan lottas mot lag som Barcelona, Real Madrid och Bayern München. Äntligen! 
 
En annan ännu klart större dröm har sedan länge varit att få dela mitt liv med Karin. Ända sedan vi träffades och började lära känna varandra har jag känt att det är den tjejen som jag vill leva med. Om det skulle bli som gift eller inte tänkte jag nog inte på då, men sedan vi blev tillsammans och kom att dela allt mer här i livet har jag också drömt om att en dag få bli hennes man (det låter nästan högtravande detta, men det känns grymt speciellt förstås). Och på tisdag, den 2/9, slår även den drömmen in. Då gifter vi oss på en strand i Chania på Kreta och jag vågar redan nu utnämna den till den största dagen i mitt liv tillsammans med dagen då vår son kom till världen. Helt fantastiskt ska det bli och jag kan inte sätta ord på lyckan som jag känner. 
 
Det är nästan så att man känner att man borde be om ursäkt för hur bra allting går just nu, för hur lycklig och nöjd man får känna sig. Men samtidigt är det ju bara att njuta, att ta vara på lyckan och inte fundera på någonting annat som inte är lika underbart eller roligt här i livet. Ta vara på det här kommer jag verkligen att göra, jag njuter redan nu återigen av gårdagens magiska fotbollsmatch och ser med spänning fram emot kvällens start på resan mot Kreta. 
 
Det är bara att tacka och ta emot samt att konstatera att man har det riktigt bra nu :)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0