Jobb, motion och Uppsala

Helg igen, innan veckan ens hann börja på riktigt känns det som. Men det är bara att tacka och ta emot även om det är mycket som borde ha blivit gjort men som jag inte hann med. Att tiden går snabbt är ändå mest roligt och spännande då vårt lilla nytillskott kommer allt närmare och den överlägset största händelsen i våra liv snart är här.
 
Om vi tittar på veckan som har gått är det inte så många nyheter. Mycket tid har som vanligt numera gått åt till jobb, men det flyter fortsatt på bra även om det är mycket nytt och en massa ansvar. Jag trivs bättre och bättre med att jobba med yngre åldrar och att vara mellanstadielärare har hittills varit en klar positiv överraskning.
 
. . . . . . . . . .

Veckans bästa jobbmässigt var helt klart onsdagen på BJ Arena där våra elever skötte sig klockrent, både resultatmässigt och rent allmänt, under Trekampen. Kul avbrott i skolvardagen.

. . . . . . . . . .

Lördagens mest feltajmade, men likväl roligaste, kommentar: "Ja, det var fängslande". Jessica Almenäs i Nyhetsmorgon om journalisterna Martin Schibbyes och Johan Perssons berättelse om den hemska tiden i etiopiskt fängelse.

. . . . . . . . . .
 
I morgon blir det Uppsala med Karin och svärfar. Den stan har jag aldrig riktigt sett så det ska bli roligt. Har ju fått en förkärlek för gamla, bevarade städer (på tal om det dyker Tallin-bilder snart upp här) och Uppsala sägs ju vara en sådan.

. . . . . . . . . .

Äntligen lite nyttig motion i dag. Var alldeles för längesen som jag verkligen plågade kroppen lite. Men idag tog jag och Brevbärar-Petterssonen runda i Hemlingby. Sex kilometer på knappt en halvtimme följt av lite styrketräning blev det. Inte en dag för tidigt - det var vi båda överens om - och så nöjda vi var efteråt :)



 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0