Snart efterlängtat besök och lov

En jobbvecka till är iland och det är något så gott som höstlov nästa vecka. Visserligen jobbar jag måndag-onsdag, men två extra lediga dagar blir det. Förstås aldrig fel, särskilt inte då ett besök från mamma och pappa väntar. Det ska bli riktigt kul att träffa dem igen, inte minst nu när de för första gången ska få träffa sitt första barnbarn. Det blir stort, riktigt stort! :)

Familjelivet är förresten riktigt njutbart. Visserligen blir det en del långa nätter och slit, inte minst Karin gör ett imponerande jobb med den lille och är värd all beundran, men i slutändan är det givetvis värt allt. Känslan och glädjen som det ger att komma hem till sina underbara flickvän och lille son slår allt, utan minsta tvekan.

Att jobbet dessutom känns fortsatt kul trots väldigt mycket som måste göras just nu gör allt ännu bättre, om möjligt, i nuläget. Det ger mycket att jobba med 10-11-åringar har jag märkt och det har ärligt talat varit en stor positiv överraskning hittills.

Samtidigt blir det skönt med en vecka där man kan fokusera på annat än att planera och genomföra lektioner. Att rensa huvudet lite är säkerligen välbehövligt med jämna mellanrum.

Så det är med mycket positiva känslor jag utnyttjar den här helgen och blickar fram mot nästa vecka. Och det kan ju dessutom kryddas med ett SM-guld om allt går som det ska... :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0