Familjehelg 2.0 - roligt 80-årsfirande

Under den gångna helgen låg mycket av fokus på en jubilar: Karins morfar Lauritz. Han har nämligen nyligen fyllt 80  och i lördags var det dags att fira. Något som innebar en lördag fylld av roliga aktiviteter och firande.

Vi inledde med ett besök i Hemlingby där en tur med häst och vagn faktiskt stod på schemat. Ett originellt men roligt inslag i firandet. Inte varje dag man susar fram på en hästvagn (det gick ärligt talat fort, det krävdes en hel del hästkrafter bokstavligt talat). Det var en rolig upplevelse, säkerligen för alla inblandade. Det samtidigt som huvudpersonen själv verkade nöjd :)

Jag och Karins lillebrorsa Jonas.
 

Karins kusin och "plastkusin" samt födelsedagsbarnet själv i bakgrunden :)
 
Därefter fortsatte kalasandet i princip hela dagen. Sopplunch i Hemlingby följt av några timmars paus innan trerätters middag (”är magen glad är människan glad” och vilken kvalité det var på den middagen!) följt av tårta förstås. Kul att många hade varit med och bidragit till att laga och baka. Ett perfekt initiativ och en mycket lyckad kväll, inte bara för den goda maten utan även för sällskapet (Tutturen-släkten är alltid rolig att umgås med har jag märkt, många sköna personligheter och alltid bra stämning) och firandet som helhet.

80-årspresenten från släkten var också fin, en välfylld fotobok med mänger av bilder på släktingarna från de senaste åren. En klockren idé, vems den nu än var, och något som jag själv tänker ta efter. Jag klurar redan på fotoböcker både när det gäller familjen och fotbollen. Kan bli fina samlingar av minnen, utan tvekan.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0