Efterlängtad familjehelg

Familjehelgerna har avlöst varande de senaste veckorna. Först ett kärt återseende av mamma och pappa förra och senast en heldag med 80-årsfirande för Karins morfar i lördags.

Att ha mamma och pappa på besök var riktigt kul. Jag har länge sett fram emot att ta emot dem som pappa och givetvis var det stort att få presentera sin lille son för hans farmor och farfar. Stoltheten lös igenom både hos dem och hos mig, förstås :)

Det blev en fin familjehelg med Hemlingbypromenad, middagar och slappande. Mycket av fokus låg förstås på lillkillen och det var skönt att kunna ta ett steg tillbaka för att låta strålkastarljuset riktas mot någon annan samt att inte vara så mycket barn själv längre i föräldrarnas ögon :)



Alltid roligt att ha mamma och pappa på besök men förstås extra stort den här gången. Inte varje dag någon träffar sitt första barnbarn en första gång. Det kändes som att ta ett nytt, stort steg framåt och det är fantastiskt att nu gå in i en ny slags era med Karin, vår lille son och alla nära och kära runt omkring oss.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0