Bästa tänkbara slutpunkt

Ja, det blev ju det perfekta slutet på den allsvenska säsongen förra söndagen när MFF besegrade Syrianska med 3-1 efter en explosion av såväl mål som bra spel i första halvlek. Över lag kontrollerade MFF som väntat (Syrianska är ju allt i från bra ärligt talat) matchen och behövde inte glänsa, bortsett den där perioden i första då 1-0, 2-0 och 3-0 kom. Men hursomhelst: med fullsatta läktare, guldglädje, en fantastiskt fin avtackning av MFF-legenden Daniel Andersson när han byttes in i slutet och en fin seger kunde inte avslutningen på årets allsvenska ha blivit bättre för de himmelsblå.






Det hade varit fantastiskt att vara på plats - stämningen och trycket när "hoppa om du älskar Malmö" rullade och även sittplatspubliken stod upp skapade en mäktig inramning - men jag njöt precis som när guldet säkrades samtidigt till fullo framför datorskärmen.

En känslomässigt och fotbollsmässigt perfekt slutpunkt på en många gånger lysande allsvensk säsong efter vilken MFF kan titulera sig Sveriges bästa fotbollslag. Mästarna från Malmö här är vi!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0