Tiden går...

Ja, den gör ju det. Inte bara går utan snarare rusar fram tycker jag. Det finns dock mycket att se fram emot, som jag ska återkomma till här i bloggen, så det gör inte speciellt mycket. Tvärtom känns det bra, speciellt då det ändå hinns med en hel del vettigt (om jag får säga det själv).
 
Helgen som gick inleddes med en lugn skön hemmakväll som innehöll filmtittande för mig och Karin. Därefter väntade som vanligt lite fotboll i lördags. Inget vi behöver prata så högt om dock, då vi torskade med pinsamma 2-8 mot Kullavägens BK. Nu leder de i och för sig serien med åtta raka segrar och hade 27-1 i målskillnad inför lördagens match, så vi förlorade mot ett bra lag och spelmässigt var det inte så illa (individuella misstag orsakade snarare målen än utspelning av oss från deras sida), men givetvis ska man inte släppa in åtta bollar. Hursomhelst, nya tag och viktiga matcher framöver.
 
Resten av lördagen ägnade vi åt en del fixande inför Karins examen. Den närmar sig, likt mycket annat, med stormsteg och nu har vi både matplanering och bakning fixat. Skönt, inte ofta jag är med och bidrar till god framförhållning om jag ska vara ärlig... :)
 
 
 
Avslutningen på helgen gick i gåendets tecken. Närmare bestämt i cirka 1-1.2 mil gick vi. Pålsjö skog var målet för promenaden när jag, Karin och Emma tog en långpromenad under söndagseftermiddagen. Skönt att gå av sig lite för mig med sega ben sen lördagsmatchen och med en småirriterande förkylning i kroppen. Gott med frisk luft och Pålsjö bjuder ju alltid på fin miljö (som på bilden ovan, från tidigare under våren).
 
Så var ytterligare en helg till ända och måndagen var här igen...
Men synd att klaga, det kommer ju som sagt så många potentiella höjdpunkter framöver :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0