Full fart på fotbollsvåren

Fotbollsvåren rullar på med rejäl fart och matcherna avlöser varandra just nu. Roligt förstås, i alla fall de gånger det går bra. Just nu gör det också det för oss så det är väl bara att passa på att vara nöjd och njuta så länge det varar. Dessutom får jag se till att ta vara på det då det inte återstår så många matcher för mig i den vitröda Olympiatröjan innan flytten norrut.

Just nu går det som sagt ganska så bra, både för mig personligen och laget som helhet. Räknar vi in både A- och B-lagets matcher har vi nu fem raka utan förlust. Två raka A-lagssegrar och två vinster i reservserien följt av 1-1 mot FC Canarias i måndags. Ingen vidare insats det, vi borde ha vunnit, men trots allt ytterligare en match utan förlust. Det är väl dessutom en styrka i sig att plocka poäng även när man inte gör någon 100-procentig insats. För egen del kändes det dessutom bra över lag på högerbacksplatsen. Skönt också att få 90 minuter igen, andra 90-minutaren på tre dagar.

Det känns lite i kroppen idag men så länge resultaten är klart godkända är det klart värt att ha lite ont dagen efter en match. Förutom gårdagens B-lagsmatch spelade vi med A-laget i lördags i sexan. 5-0-seger hemma mot Munka Ljungby och andra raka vinsten. Vi inledde med två förluster men har nu spelat upp oss och varit ganska stabila de senaste veckorna. Mot Munka hade vi full koll matchen igenom och hela laget stod för en bra insats. Vi i backlinjen fick mycket hjälp  av mittfältet och vi låg perfekt i våra positioner. Gästerna bjöds inte på några ytor, vi fick dem till att försöka med djupledsbollar som ofta rann ner till vår målvakt och vann merparten av duellena som ändå uppstod framför vårt straffområde. Stabil HFO-insats helt enkelt och framåt utnyttjade vi de kvalitéer som vi faktiskt har där, inte minst i vårt omställningsspel.


 
. . . . . . . . . .
 
HF Olympia-bloggen har fått en ny skribent nu sedan jag klev av "uppdraget" och här finns ett inlägg om vår senaste A-lagsmatch:

http://hfolympia2013.bloggplatsen.se/2013/05/09/9821699-hf-olympia-munka-ljungby/
 
Även lokalbollssidan fotbollsskane.se skrev om matchen:

http://hfolympia2013.bloggplatsen.se/2013/05/09/9821699-hf-olympia-munka-ljungby/
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0