Lysande konsert och cupavancemang

Jag ligger efter med bloggandet och det rejält känner jag. Tanken var att summera helgen, som snart betecknas som förra helgen i stället för den just gångna, tidigt i veckan men det blev ju långt ifrån fallet.

Hursomhelst kan ännu en lyckad helg läggas till handlingarna samtidigt som vi med stormsteg närmar oss ett nytt veckoslut.

Vi började förra helgen med att se Thomas Andersson Wij på Dunkers och det var verkligen värt både pengarna och besöket. Nu har jag inte lyssnat så mycket på honom, men jag fastnade ändå för ett par av hans låtar när jag bodde i Gävle och kröp in i min lilla studentetta under mörka höstkvällar. Då passade Andersson Wijs melankoliska, rätt dystra men samtidigt väldigt avkopplande musik och lysande texter som handen i handsken. Så även nu, den här fredagskvällen i ett mörkt, kallt Helsingborg.

http://www.youtube.com/watch?v=3I2cEzLw9So- Hälsingland, en av hans finaste

Lördagen innehöll sedan en del fotboll och en utflykt i Skåne då vi i HF Olympia tog oss till Höör för bortamöte med Tjörnarps BoIF på arenan med det något udda namnet Färs & Frosta Arena.


Väl där tog vi, trots en skadeskjuten trupp och väldigt många återbud (men med en ganska stark elva ändå visserligen), en 3-2-seger i en dålig match mot ett konstant långbollsspelande lag. Ingen vidare underhållning men likväl 90 godkända minuter för min del och en skön seger. En seger som också innebar att vi tog oss vidare som grupptvåa i DM efter två segrar och en förlust. Nästa omgång, mot studentlaget Hallands Nation, missar jag visserligen då vi är i Gävle men det var kul att kunna bidra till avancemanget.




Efter en lugn söndag med lite hemmafix med lite av varje kunde ytterligare en helg läggas till handlingarna. Å ena sidan går det för fort, dagarna bara försvinner ju, men å andra sidan är det också ganska skönt. Det får gärna bli vår någon gång och det ska bli väldigt roligt att spendera hela nästa vecka i Gävle.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0