Familjehelg igen och nedräkning mot påsk

Dagarna och veckorna går snabbt samtidigt som bloggandet har blivit lidande den senaste tiden. Det har inte funnits så mycket tid över, eller så har jag helt enkelt varit för dålig på att ta mig tid till
att skriva. Sanningen ligger förmodligen någonstans mittemellan.

Förra helgen, ja nästan en hel vecka, var vi som jag tidigare har berättat om hemma i Småland hos mamma och pappa. Efter den sköna ledigheten var söndagsångesten monumental och det var med tunga steg jag gick hem från Noa på kvällen efter Milan-Inter, med vetskapen att jobbet väntade igen dagen efter. Inte för att jag inte trivs på mitt jobb, tvärtom, men det är klart det tog emot en hel del att ledigheten var över.

Den första jobbveckan efter sportlovet gick dock förvånansvärt snabbt, trots att en kollega menade att hans vecka hade känts som en hel månad. För egen del gick det dock bra att rycka sig, komma in i rutinerna och få igång eleverna någorlunda igen.

Den gångna helgen har det varit en fortsättning på familjetemat för mig och Karin då vi har haft fint och trevligt Gävlebesök. På programmet stod förutom massa god mat och trevligt tuggande alla oss emellan en tur över sundet. VI spenderade lördagen i Helsingör och hade det gott med smörrebröd och annat trevligt.





Fredagskvällen följt av hela lördagen bara försvann och helt plötsligt var vi själva här hemma igen. Då kunde en bra helg summeras (Milans 3-0-vinst mot Lazio ska läggas till den också) och nu kan vi se fram emot påskveckan då det i stället blir Gävle för oss Det ska bli riktigt kul att komma tillbaka till den stan och spendera några dagar där med kompisar och Karins familj :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0