Hektiskt men roligt schema

Som jag har varit inne på tidigarehär i bloggen är det mycket på programmet nu och en hel del att se fram emot. Schemat är riktigt fullspäckat just nu samtidigt som tiden rusar framåt:

* Spontanthelg i Kalmar och Smålandsskogarna
Utan att ha haft en tanke på det för bara en vecka sedan slog det mig att just den här helgen faktiskt var ganska passande för en sväng hemåt. Det blir som vanligt lite fotboll (förmodligen enda besöket för mig på gamla fina Ljungvallen i år) och det är kul att hinna med att träffa mamma och pappa lite till innan Gävleflytten.

* Avslutning på jobbet
Ja, på onsdag är det dags för tårar, kramar och snörvlande. Eller där kanske jag tog i, men det blir i alla fall lite speciellt att säga hej då till kollegorna och sätta punkt för tiden på Frans Suell & Jörgen Kocks gymnasium,

* Midsommarfirande
Dagen efter jobbavslutningen, på torsdag, bänkar jag mig återigen på ett tåg och åker norrut. Klart längre den här gången då jag ska upp till Gävle. Väl där, eller en bit utanför om jag har förstått det hela rätt, blir det midsommarfirande med Karin och hennes morbror med familj. Själv har jag aldrig träffat honom (morbrodern) så nu är det upp till bevis om man ska godkännas av fler i släkten eller inte... :)

* Flyttvecka
Efter midsommar beger jag mig ner och avslutar Helsingborgstiden. Två MFF-matcher och det sista flyttstöket är saker som ska hinnas med. När det väl har blivit lördag igen rullar flyttlasset mot Gävle och därmed lämnar även jag Helsingborg och Skåne bakom mig, åtminstone för den här gången.

* Kalmar igen
Efter flytten blir det en vecka i Kalmartrakterna i början av juli och en chans att koppla av lite på min gamla hemmaplan. Därefter blir det sedan mer avkoppling uppe i Gävle och jag ska verkligen passa på att njuta. Den här våren och försommaren har varit riktigt bra och rolig, men samtidigt är det ganska hektiska tider och det ska bli skönt när vi har rott allt i land och kan lägga allt fokus på vad som komma skall med vår väntade, älskade tillökning i familjen :)

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0