Sjukpaus i en snabbgående vardag

Tiden rusar mer eller mindre fram och nu är det bara en vecka till sportlovet. En vecka som inleddes med en hemmadag för min del. En oönskad ledighet då jag är hemma och är sjuk. Första gången någonsin som jag är tvingas avstå en jobbardag, såväl i journalist- som i läraryrket, faktiskt. Nån gång ska väl vara den första. Nu återstår att se om det blir jobb eller ofrivillig hemmavistelse i morgon. Till en början trodde jag att jag hade åkt på vinterkräksjukan, men eftersom det är så pass mycket bättre idag jämfört med gårdagskvällen lutar det kanske snarare åt att jag hade ätit något dåligt.
 
Hursomhelst ska jag nog snart vara tillbaka på banan igen. Något jag verkligen hoppas på, då säsongens första träningsmatch står på schemat kommande lördag och sportlovet, som delvis kommer att spenderas i Småland, står ju även det för dörren.
 
Så mycket nytt finns inte att ta upp i övrigt egentligen. Det rullar på här nere i Skåne helt enkelt. Jobbet flyter på fint, mycket att göra och mer ansvar nu som mentor för en nystartad klass men jag tycker att det fungerar bra. Veckorna passerar förbi ganska snabbt och så även helgerna. Karin och jag har ändå passat på att ta vara på helgerna, bland annat genom en tur ut till Väla förra lördagen där jag bland annat inhandlade en ny dator (väldigt välbehövligt då den andra har lagt av helt). Den gångna helgen tränade vi dessutom tillsammans på Friskis i fredags, var på stan en vända i lördags och avslutade samma kväll med en riktigt rolig inflyttningsfest hos Karins klasskompis Linn. En riktigt trevlig och bra kväll! Så visst händer det en hel del roliga saker, men något av sensationsvärde finns inte att skriva om just nu.
 
I stället ska jag se till att bli helt frisk och blicka framåt mot lovet.
Återkommer när det finns något mer av värde att skriva :)
 
Det här skrevs, men publicerades aldrig, igår.
Tillbaka på jobbet idag och nya tag i väntan på lovet!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0