Ljusprojekt, Alla Hjärtans dag och ledighet

 
Så var vi framme vid fredagseftermiddagen som alla lärare i södra Sverige garanterat älskar (ja alla tycker väl om fredag eftermiddag, i alla fall om man inte jobbar helg, men nu är det lite extra posituivt). Veckan är slut och för dörren står inte bara en vanlig helg utan en hel veckas ledighet. Nu börjar förstås det vanliga tugget om att vi lärare har det så bra, och visst är det lyxigt med lov, men det finns dagar då jag gärna hade bytt med er... :)
 
Hursomhelst, ledig är jag från och med nu och det tänker jag inte ha dåligt samvete för. Tvärtom ska jag passa på att njuta över att slippa agera både lärare, informatör, sekreterare och så vidare i ett (det är så mycket extrajobb när man startar upp en ny klass) och jag ser verkligen fram emot de kommande dagarna.
 
. . . . . . . . . . . .

Alla hjärtans dag firades förstås igår med Karin. Vi överdrev inte det hela på något sätt, men tog en runda på stan för att se alla de ljusinstallationerna som just nu lyser upp Helsingborg under projektet Drömljus. Riktigt fint faktiskt, även om det som alltid gnälls lite på att skattepengar går åt. Jag tycker dock de var ganska välinvesterade. 














Promenaden tog oss till Big Buddha, en asiatisk restaurang som vi länge pratat om att besöka igen. Riktigt bra och smakrik mat plus en stor prisvärdhet ger Buddha riktigt höga betyg. Så det var verkligen värt besöket och det blev en riktigt bra avslutning på dagen för oss. 

. . . . . . . . . . . .  

I morgon drar fotbollssäsongen 2013 igång på riktigt allvar då vi spelar vår första träningsmatch för året. Det mot IF Alexander den Store på Olympiafältet. Det ska bli roligt att spela match igen men det känns också rätt så ovisst då jag egentligen inte har en aning om var vi står.
 
. . . . . . . . . . . .
 
På onsdag morgon sätter vi oss på tåget mot Kalmar och hemma i Smålandsskogarna kommer därefter lovet att spenderas från onsdag till söndag eftermiddag. Något som jag verkligen ser fram emot.
 

Skrevs igår eftermiddag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0