Bra helg, bra veckostart, ännu bättre fortsättning?

Helgen som gick var riktigt lyckad och innehöll många roliga saker. Vi började helgen med en lugn, skön fredagskväll som innehöll filmtittande, klassikern Nyckeln till frihet, och allmänt slöande här hemma i lugn och ro. Det var ett perfekt sätt att inlede helgen på och filmen, som ju är riktigt sevärd, var längesen vi såg så det var ett bra val.
 
I lördags väntade sedan säsongens första match i fotbollen för mig. Vi i HF Olympia mötte IF Alexander den Store (döpt efter den gamle grekmakedonske kungen ja) på Olympiafältet i en träningsmatch. 1-1 slutade det, efter en rätt svag spelmässig HFO-insats men desto bättre om man ser till arbetsinsatsen. Nytt spelsystem, en del nya spelare och ett lite annorlunda sätt att spela på innebär att vi har en del att jobba in. Grunderna såg i alla fall ganska bra ut även om vi slarvade alldeles för mycket i passningsspelet. 90 sköna minuter för egen del blev det också som högerback.

Efter matchen blev det en fin hemmakväll med Karin som även den innehöll film. Den här gången i form av Upperdog som, även om den inte var i klass med Nyckeln till frihet, var en hyfsat sevärd historia. Filmtittandet följde med oss till Jamaica och sedan hemkomsten har vi fortsatt på den sedan länge inslagna vägen.


 
 
 












Som söndagsunderhållning blev det dock inte film utan vi tog en promenad bort till Dunkers där vi tittade på en fotoutställning av Nick Brandt Han fotar djur i Afrika och har tagit en rad oerhört imponerande och fascinerande djurbilder. Att utställningen nu har kommit till Helsingborg tackade jag för och det blev ett par intressanta timmar på Dunkers. Därmed var också en riktigt bra och innehållsrik helg fullbordad.
 
 
Nu väntar en ledig vecka där inga tider ska passas. Inte förutom tågtiderna då. På onsdag bär det iväg mot Småland och några fina dagar där. Känslan när man klev upp i morse och inte skulle stressa iväg till något tidigt morgontåg för att åka ner till jobbet i Malmö var nästan barnsligt skön och uppiggande. Vissa har det bra! :)
 
Så nu har både helgen och starten på veckan varit kanon. Bara att hoppas att det fortsätter på den inslagna vägen och blir minst lika lyckat framöver.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0