Stockholmshelg, stress och en välkomnad ledighet

Äntligen! Ja, äntligen kan man känna sig lite avslappnad och märka hur den där sköna känslan av den avkoppling som snart väntar gör sig till känna. Efter en jobbhöst som har varit jäkligt stressig och slitsam, men samtidigt givande och nyttig på många sätt, samt en familjehöst som har varit helt fantastisk och trots många nätter med rätt lite sömn gett väldigt mycket energi är det dags för ett efterlängtat jullov. Jag ser enormt mycket fram emot mer tid med mina kära där hemma, Karin och Theo, samtidigt som det ska bli väldigt skönt att slippa jobbstressen ett tag.

Nu ska det tilläggas att jag trivs bra på jobbet och att väldigt många elever ger en mycket positivt. Men det har varit en tuff höst med väldigt mycket jobb. Mentor för 29 elever, en massa ansvar och en hel del merarbete utöver planering, Så lite vila kommer verkligen inte att skada någonstans.

Senaste helgen var den första på i princip hela hösten som jag kunde koppla av fullständigt. Det genom ett par finfina dagar i Stockholm hos Jonas och Erika, Karins lillebrorsa med flickvän. Riktigt kul och trevligt var det. Bortskämda med hotellmässig frukost blev vi och NK:s julskyltning var värd att se, för att kort summera ett par perfekta dagar :)

 







 

Det är alltid kul att träffa de två och förhoppningsvis blir det mer av den varan nu under juldagarna. Åtminstone Jonas dyker snart upp här i stan, glädjande nog.

 


Nu har vi rundat av hösten med några lugnare dagar i skolan och kan ta sikte på julfirandet. 2011 firade vi här och så blir det även i år. Jamaica stack emellan 2012 och nästa år får vi sikta in oss på Småland, men nu blir det en Gävlejul. Därefter är tanken att vi rör oss söderut ner till mamma och pappa för nyår där.

Mycket att se fram emot med nära och kära alltså.
Jag välkomnar julen, välkomnar den sköna ledigheten men summerar också en lärorik höst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0