Paintball och Ullared

Fullt upp har det varit de senaste dagarna och då inte minst i helgen som gick. Det blev en annorlunda helg i den bemärkelsen att jag knappt var hemma någonting. I stället såg schemat upp så här:
 
* Fredagskvällen: Planering och mathandlande inför lördagens aktivitetsdag med fotbollen. Då jag sitter (eller satt fram till i lördags) i spelarrådet var jag med och arrangerade alltihop och fick därför lägga några fredagstimmar åt att styra upp det hela. Fick därmed nöjda mig med att följa MFF:s sköna vinstmatch mot Åtvidaberg via radio och text-tv :)
 
* Lördag: Från runt klockan tio till elvasnåret på kvällen var jag iväg med Olympia. Först drog vi söderut till Landskronatrakten för att spela paintball på en av Sveriges största anläggningar. Debut för mig när det gällde den sporten/leken och jag fick verkligen mersmak. Riktigt kul hade vi där i närmare tre timmar. 
 



 
Efter att ha jagat runt varandra i skogen och på diverse banor fortsatte dagen uppe i klubbstugan med grillning och ätande, diverse tävlingar som vi i spelarrådet hade ordnat och en del gott drickande. Det sistnämnda blev det dock sparsamt med för min skull då en tidig söndagsmorgon väntade. Men det gjorde inte det minsta då dagen rakt igenom blev en succé och var riktigt lyckad.

 
Jag passade också på att offentliggöra vår kommande flytt. Gävle, nu kommer vi tillbaka! :)
 
* Söndag: Uppstigning före klockan sju hör inte till vanligheterna en söndagsmorgon. Men just den här gången hade vi bestämt oss för att ta en tur till Ullared (av alla ställen, trodde aldrig jag skulle sätta min fot där). Så bilen rullade från Helsingborg klockan sju och halv nio klev vi innanför dörrarna, långt ifrån ensamma, till Gekås.



 
Även det här blev en lyckad och rolig dag, då Ullaredsbesöket var klart mer givande och enkelt att ta sig igenom än vad jag hade trott. Det ska erkännas att det faktiskt var riktigt kul att strosa runt där inne bland massa stressade shoppare, akta sig för skenande kundvagnar och vara nöjd över att vi själva hade en tydlig struktur för vad som skulle handlas så att vi slapp köra fast och få en tung beslutsgångest :)






 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0