Med Småland i sikte

Fredag igen, ytterligare en vecka avklarad och det bästa av allt: nu väntar en helg i Småland.
Senare i eftermiddag sätter vi, jag och Karin, oss i bilen och styr mot Kalmartrakterna för ett nytt besök hos mamma och pappa. Något jag ser riktigt mycket fram emot.
 
Den här veckan har gått snabbt och samtidigt varit riktigt bra. Kul träning i måndags, tämligen lyckade jobbardagar och MFF:s makalöst sköna seger mot AIK i onsdags (orättvist, men så gott det var att sitta klistrad framför datorn och se hur MFF-spelarna slet och jobbade ihop till de tre poängen) som sedan gav mig den lättaste morgonen på väldigt länge. Så enkelt som det var att kliva ur sängen i torsdags, med Hamads 1-0-mål på näthinnan och ett stort leende på läpparna, vet jag inte när det var senast (och då är jag ändå skapligt morgonpigg).

Så här ska det inte klagas, tvärtom!

 
. . . . . . . . . . . . .
 
Vi har också styrt upp ännu mer inför flytten och allting börjar falla på plats nu. Mycket tack vare ett riktigt slit och en stark initiativförmåga från min kära flickväns sida. Bra jobbat älskling, nu är vi snart på väg på allvar :)
 
. . . . . . . . . . . . .
 
https://twitter.com/NickeboIK1933 - NIK finns nu även i Twittervärlden
 
. . . . . . . . . . . . .

Såg förresten äntligen en busschaufför som vinkade glatt till alla kollegor han mötte under morgonens korta bussresa från centralen i Malmö till mitt jobb vid Värnhem. Har saknat det där, busschaufförerna i Malmö verkar inte ha som hederskodex att vinka åt varandra som jag är van vid från exempelvis Kalmar och Gävle. Jag tycker det är härligt när de vinkar sådär trevligt och glatt när de möts. Bra chaufför, han i morse, helt enkelt :)

. . . . . . . . . . . . .

Mycket att se fram emot nu.
Småland hela helgen till att börja med, följt av MFF-Öster på måndag.
Dagsatt ro fredagen i land och bege sig till barndomshemmet. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0