Fotbollsmåndag

Ytterligare ett par veckor har gått och återigen har det bloggats sparsamt från min sida. Därför blir det ännu ett inlägg av summeringskaraktär där det viktigaste från de senaste veckorna ska plitas ner. 

Efter det så lyckade påsklovet och påskfirandet i Gävle anlände jag till Skåne igen under söndagen, bland annat för att bevittna MFF:s allsvenska premiär för året. MFF-Halmstad stod på programmet och det blev ingen större höjdare. Torftigt, segt MFF-spel och bara en poäng - men över 19 000 åskådare, strålande sol, ljummen temperatur och MFF-hymnen i öronen för första gången under 2013. Så jag ska inte klaga allt för mycket ändå :)



Dessförinnan hann jag med att åka ur DM med mitt Olympia efter en storförlust mot Hallands Nation. Bara att glömma, men ta med de få ljuspunkterna som fanns, och ladda för kommande helgs seriepremiär. Det gäller att ta vara på de månaderna som återstår av säsongen, som egentligen precis har börjat på "riktigt", för min del då det nu står klart att vi flyttar i sommar och jag därmed inte har så många matcher kvar att göra i Olympiatröjan.



I en match mot Stridsvigs IF i DM (7-0-seger) tidigare i vår.



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0