100 % kanonhelg

Pizza, godis och filmkväll.
Säsongens första trepoängare efter en tur norrut till den vackra Båstadstrakten.
En riktigt bra film på bio.
Långpromenad, våffelätande och avkoppling i Pålsjö skog.
 
Så har vår helg sett ut och den har varit riktigt, riktigt bra. Bästa Helsingborgshelgen på länge.
De inleddes med en lugn hemmakväll i fredags. Därefter väntade en din bortaresa under lördagen när vi i HF Olympia åkte norrut, upp till Båstad och krigade oss till en 3-2-seger mot Hovs GIF. En allt annat än välspelad match, men med tanke på att vi saknade ett stort antal ordinarie spelare gjorde vi det lysande efter förutsättningarna och kunde efter ett straffmål med e minut kvar åka den natursköna vägen hem med tre poäng. 90 minuters vänsterbacksinsats, med en halvdan första halvlek och en bra andra, blev det för min del.


 


Efter det väntade riktig lyx då min underbara flickvän hade lagat riktigt god mat. Bara att njuta av segern, maten och se fram emot kvällens bio med andra ord. Filmen vi sedan såg hette Jakten, en ny dansk film med Mads Mikkelsen i huvudrollen. Den har fått bra kritik och var också riktigt bra. Tänkvärd och berörande om en man (Mikkelsen) som blir anklagad för sexuella övergrepp, helt felaktigt visar det sig, på barn på dagiset där han jobbar var på hela hans vardag och liv vänds upp och ner. En stark och sevärd film, minst sagt.




Efter mer film hemma i tv-soffan och lite välbehövlig sömn och sovmorgon passade vi på att ta vara på det fins vädret som bjöds. Det genom en långpromenad till Pålsjö skog, en våffellunch där ute i solen som följdes av en skogspromenad och därefter en promenad hem längs havet. En riktigt fin söndag där vi verkligen tog vara på vårvädret och dessutom såg till att få lite motion.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0