Vi andas positiv luft

Som Olympiaspelare har man den här säsongen inte varit bortskämd med att uppleva d
en där sköna känslan som talar om för dig att det går bra nu, allt flyter på och fotbollen är en ren energikälla. Tvärtom har det varit en slitsam säsong, med många tunga förluster och en ny bottenstrid. Sällan har man kunnat njuta av fotbollen under 2012. Bortsett från några gånger på försäsongen samt under en såväl resultat- som spelmässigt lysande junivecka har det inte existerat några längre varandra perioder då man har fått gå runt och leva på ruset efter några framgångsrika resultat i rad.
 
Nu har det dock vänt lite. Kanske tillfälligt förvisso, det vet man ju aldrig, men likväl har de senaste veckorna erbjudit oss en chans att få glädjas lite extra och åtminstone för en stund andas in lite positiv fotbollsluft. En chans som vi också har tagit. 2-2 mot serieledande Gantofta, 6-2 mot Helsingborg City och nu senast, i lördags, 2-1 borta mot ett annat topplag i form av BK Fram. De slåss för en kvalplats uppåt men trots bortaplan och en tuff uppgift lyckades vi kriga ner dem. 2-1-segern var inte orättvis, även om de tryckte tillbaka oss en del i andra halvlek. Vi klarade dock av att stå emot efter deras tidiga 1-1-mål efter paus och lyckades göra 2-1 i mitten av halvleken.
 
Det var riktigt kul att spela då alla krigade och slet för varann, återigen. Det är så vi har spelat de tre-fyra senaste omgångarna och då har vi också fått utdelning. Vi kan när vi gör det vi ska och den här gången gjorde vi det väldigt bra. Inte någon bländande insats spelmässigt men stabilt försvarsspel och kvalité framåt i form av ett par snygga mål. Och desto viktigare: tre nya härliga poäng!

 
Själv drog jag på mig säsongens tredje gula kort tack vare en något vårdslös glidtackling ute på kanten...
Avstängd i nästa match med andra ord men det var inget att gråta över. Tvärtom gick det bra i övrigt och det var som sagt kul att lira. 90 högerbacksminuter och tre poäng, ingen dålig lördagsutdelning.

Nu blir det rätt lugnt på fotbollsfronten för mig närmaste veckan. Vi har inga A-lagsmatcher och B-lagets lördagsmatch missar jag då Småland väntar fredag-söndag. Sen är det nya tag igen!
 
Olympiajubel från 2010. Jubel blev det även i lördags.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0