Choklad och museum

Det känns så lätt, veckorna känns inte alls tunga trots tidiga morgnar och en massa pendlande. Det måste bero på att helgerna fortsätter att leverera och inte viker från den inslagna vägen, den som har fört med sig så mycket kul och positivt under helgerna de senaste månaderna. Kanske blir det enformigt att skriva om ytterligare en sån där nästan för perfekt och lyckad helg, det kanske ser påklistrat ut och verkar överdrivet. Men man ska ju inte ljuga som bekant, så det här får bli en ny oerhört positiv veckoslutsskildring.

Den här gången var det Malmö som upptog en ganska stor del av vår helg. Vi bodde på hotell från fredagskvällen till lördagförmiddagen och spenderade därefter i princip hela lördagen där. Bland annat gjorde vi ett besök på chokladfabriken i Malmö (nu fick vi inte se någon tillverkning, det hade de bara på vardagar, men för en chokladälskare som undertecknad var det kul att ta del av lite historia gällande chokladmarknaden och tillverkningen genom åren) och var sedan också på moderna museet. Det sistnämnda var intressant och kul det med, även om den typen av konst och liknande inte direkt är min grej normalt sett :)

Hursomhelst var det en klart givande och rolig dag. Återigen var det kul att göra något annorlunda, något som inte bara hör till vardagen och det var ett bra intitiativ från både mig och Karin.

Helgen inleddes med ett nytt besök, ett av många för min del och Karins andra den här säsongen, på Swedbank Stadion där MFF glädjande nog plockade tre poäng mot Norrköping i och med en 2-0-vinst. Karin har inte riktigt förstått att det är Malmö FF man ska stötta till 100 % än, men förhoppningsvis fungerar de här försöken att omvända henne inom en överskådlig framtid... :)

En underbar helg till är över, vi är på väg mot en ny med en hiskelig fart och snart, snart bär det av mot varmare breddgrader. Synd att klaga just nu!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0