Flyttklart

Det senaste inlägget, som publicerades nyss, skrevs igår precis när det var klart att vi kommer att byta plats här på Jamaica och spendera resten av tiden i ett annat hem. Dock kunde jag inte publicera det då eftersom vi inte hade tillgång till internet.

Med det som bakgrund kan jag däremot nu berätta att vi flyttar på oss redan i morgon. Det hela känns klockrent då vi tidigare idag var där och tittade på stället.
Det var bättre än vad vi hade vågat hoppas på. Vi bor ju nu ute i en by en bit från stan, säkert och bra men samtidigt isolerat. Nu ska vi bo klart närmare stan och i ett riktigt finområde, såg ut att vara rikemanshus hela vägen intill där. Vi kommer att bo hos en tysk som hyr ut rum, likt studentlägenheter med eget lite kök, eget badrum, mycket mer eget utrymme och dessutom trådlöst inernet i hela trädgården i vilken vi får röra oss helt fritt.

Det var en härlig natur där, väldigt grönt och fint och de har en terass mitt uti trädgården där man kan sitta med sin dator, ligga och läsa i hängmattan och ha det bra.

Dessutom får vi röra oss mycket friare. Det var inga problem alls att promenera fritt eller springa i kvarteren där. Fanns flera bra vägar att motionera på och det ska bli väldigt skönt att kunna röra lite mer på sig.

Här har det ju varit bra och tryggt men alldeles för tight för att bo två familjer i två månader. Vi har ju heller inte fått tillåtelse att på egen hand röra oss utanför gården så det har förstås känts lite instängt.

Så nu blir det flytt redan i morgon och vi ser verkligen fram emot det. Det blir en win-win-situation: de vi bor hos nu får mer utrymme och tid över för sin verksamhet samtidigt som vi får mer rörelsefrihet och får bo på ett riktigt, riktigt bra ställe.

(Med de utlovade internetmöjligheterna där så kommer säkerligen bilder ganska snart. Tänkte lagt in några nu men internet här orkar inte riktigt med det.)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0